160 centihez 62 kg mennyire kövér? 20/L
Figyelt kérdés
Mell:95 Derék:74 Csípő:101
Esetleg tudnátok olyan diétát mondani amivel izmosodhatok (és persze a testzsírt is csökkenthetem), és mondjuk egy fél év alatt ledobhatok 10-12 kilót 12 órás meló mellett?
2016. jan. 5. 19:22
1/7 anonim válasza:
Sportolj, pl biciklizz,sétálj, igyál kevesebb gyümölcslevet, cukros üdítőt, és ne egyél sok péksütit, cukros dolgokat.
2/7 A kérdező kommentje:
ilyeneket egyébként sem eszem :) A sportot viszint 1 hónapja kezdtem heti 3x futás/bicikli + erősítés
2016. jan. 5. 20:42
3/7 anonim válasza:
Én is 160 centi vagyok, mikor 62 kiló voltam, úgy éreztem magam mint 1 bowling golyó. 55 kiló alatt nézek ki jól, és a tökéletes alakot 52 kilónál érem el szerintem.
Nekem a fehérjében és zsírban magas, szénhidrátban szegény étrend jött be, emellett a kalóriára is figyeltem, 1000 körül vittem be, mikor megrekedt a fogyás megemeltem 1500-ra 1-2 napig, majd vissza az eredetire, ezzel tudtam a leginkább gyorsítani a fogyásom. :)
Edzés gyakorlatokat pedig innen válogatok, szerintem szuperek. :)
5/7 anonim válasza:
Semennyire, az általad említett súly atla
6/7 anonim válasza:
Akarom mondani, átlagos ennél a magasságnal.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez mar tulsulyos,en 163 cm vagyok,es 58 kg de igy is kovernek erzem magam.Probald ki az update dietat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!