Csípő-> fogyasztás? Milyen edzésgyakorlatok vannak erre? (kép privátban) N 21
Sajnos felszedtem,viszont szinte csak a csípőmre...160 cm-em és a vékony testalkatom miatt nagyon meglátszik.
Az "oldalas felülést" és a lábak oldalra emelgetesét kezdtem el most csinálni erre.
Egyébb tippek?:)
Ezt honnan tudod?
Szoktam edzeni otthon,karban tartom magam.
Viszont nekem kifejezetten erre kéne valami gyakorlat olyanoktól akik tapasztaltak e-téren
Nem lehet bizonyos testrészre célzottan zsírt égetni, fogyni. Tehát ha mondjuk hasról akarsz fogyni, akkor nem az a megoldás, hogy folyamatosan felüléseket csinálsz. Azzal csak azt éred el, hogy a hasadon megmaradó zsír alatt szép erős izmaid lesznek, amiket senki sem fog látni.
(Valamennyi kalóriát persze a felülésekkel is elégetsz, de ha kifejezetten a fogyás a cél, akkor ez nem egy hatékony módszer.)
Ha sikerül zsírt leépíteni, az a tested minden részéről többé-kevésbé egyenletesen fog lejönni. Sőt, a problémás zónákról még lehet, hogy nehezebben is, hiszen a problémás zóna eleve azért alakult ki, mert a szervezeted előszeretettel ott tartalékolja a zsírt. Mindez egyéni adottság kérdése is.
Már rég szeretnék hastáncolni,nagyon tetszik.
Viszont én így nem fogom magam elfogadni,mert 1 hónapja még nem volt ilyen alakom :D szóval továbbra is próbálgatom ezt... fogyni viszont nem akarok,így is vékony vagyok csak a csípőmön lett felesleg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!