Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy olyan legyen, mint a többi embernek?

Figyelt kérdés

2014 szeptemberében elhatároztam, hogy le fogok fogyni kb 25kg-ot, akkor voltam 115kg 183cm 17 évesen. Másfél év alatt sikerült is 15 kilótól megszabadulnom. Az lenne a kérdésem, hogyha még sikerül azt a 10 kilót még leadnom, akkor nézhetek ki úgy, mint a többi ember. Tele van "repedéssel" a bőröm mindenhol, és nem tudom, hogy a zsírtól, vagy attól, hogy nem ment vissza normálisan a bőröm, van egy kis "mellem" is :(

19/F

2016. jan. 4. 22:41
 1/5 anonim válasza:
Szia! En is fogyozom, egyelore tobb kevesebb sikerrel. De volt, mikor lefogytam en is tobb mint 15 kilot es a borom vaalmilyen szinten visszament, a striaid nekem megmaradtak. Mondjuk nekem rettenetesen sok van, hasamon es a karomon. Az sajnos rajtadmarad :((((
2016. jan. 4. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg embernek van striája, emiatt igazán nem fogsz kitűnni... Igaz, van a lila, van a halvány s ha visszamegy a bőr, akkor még vékonyka is, alig észrevehető s nem tudom, ki vizsgálja árgus szemekkel. Engem sosem zavart sem az enyém, sem a páromé...

Valószínűleg 10 kiló múlva is lesz rajtad fölös zsír (gondolom, nem vagy nagyon-nagyon izmos), de a normál emberek is ritkán szálkásak. Hogy hogyan fogsz kinézni, azt nem tudhatjuk, majd meglátod s izmosodsz/fogysz még, ha úgy tartod jónak.

2016. jan. 4. 23:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jöhet még
2016. jan. 5. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
A striák hegek, méghozzá mélyszövetiek, így a plasztikai sebészek is csak egybe tudják kivágni az érintett bőrrészt az eltüntetéséhez.
2016. jan. 5. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
striáim nekem is vannak mind ket mellemen sot mindketto korbe olyan es oldalt a csipom is de az enyemek feherek. baratom is van de nem erdekli szoval azon ne aggodj hogy valaki megszolna miatta. en nem foglalkozom a striaimmal ugy gondolom majd eltunnek ha meg nem akkor ott marad :D nem zavar :D teged se zavarjon a tied :D tobb kondi akar otthon is es erosebb lesz a borod is :)
2016. jan. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!