Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyókúrázóknak javasolt a...

A fogyókúrázóknak javasolt a citromos víz?

Figyelt kérdés

mert éb úgy halottam, hogy az is jó, főleg ha mellé nem eszek nagy zsíros húsokat meg két csomag csipszet

mert le szeretnék fogyni 165kgról max 55-re

már jó ideje mindig mondom magamba h lefogyok de úgyérzem itt az ideje komolyan vennem

ara gondoltam h leállok a nehéz kajákrólát az egézségesebre meg a tornázásra, és arra gondoltam h a citromos víz is jó nem?

2010. márc. 22. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:

A citrom savat csinál, vagyis éhes leszel tőle, de hajrá.

Amúgy nekem a citromos víz csuklásra vált be nagyon. :-)

2010. márc. 22. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:

hogyan fogyóznak a sztárok?mind olyan vékonyak, pedig pénz van bőven kajára

akkor hánytatják magukat vagy mi? olyan deszkák

2010. márc. 22. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem lettem sose éhes a citromos víztől:D Mikor gyakran ittam (napi több pohár) akkor úgy vettem észre pár kiló is lement rólam, nem sok, ilyen 1-3 kg, de én nem fogyóztam mellette. Szóval szerintem egy próbát megér, aztán egy idő után úgyis észreveszed hogy használ-e vagy sem:)
2010. márc. 22. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást:) én is így vok vele
2010. márc. 22. 20:24
 5/10 A kérdező kommentje:
egyépként a kérdésbe azt írtam h 55-reXD 155-öt akartam:)
2010. márc. 22. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:

vagyis nem 65-ről 55-re

össze kavarodtam dehogy vok 165 kg

az kéne még

2010. márc. 22. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Deszka ne akarj lenni, mert az egészségtelen (én voltam sovány, nem azért, mert az akartam lenni, hanem mert csak átfutott rajtam a kaja, és gyenge voltam, és gyakran voltam beteg), inkább formás akarj lenni, csinos és formás, ahhoz nem kell deszkának lenned, hogy jól nézz ki. Mozogni kell, sportolni, kiegyensúlyozottan táplálkozni, én napi 4-szer eszek, a reggelit nem szabad elhagyni, még akkor se, ha az csak egy narancs lenne.

De azért nem mindegy, hogy kell-e miből fogynod, mennyi idős vagy, milyen a napirended, mennyire fontos az energiabevitel, miket eszel, miket iszol, van-e káros szenvedélyed, van-e valamilyen betegséged (pl. cukor, koleszterin, ételallergia), ami miatt speciális étrend kéne... stb.

Így önmagában, hogy citromos víz, hát kipróbálhatod, de nekem eddig csak csuklásra volt jó, és éhes lettem tőle, meg ha kevés volt a savam, rendbetette a gyomromat, segít emészteni, de ennyi. :-)

2010. márc. 22. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A sztároknak dietetikusra meg személyi edzőre is van pénze, aki rögtön el is mondja nekik mit, hogyan kell csinálni, mit, mikor és mennyit kell enni. Pontos és tökéletes étrendet követnek, valamint tökéletes edzéstervük is van. Azt is elmondja nekik a személyi edző, meg a dietetikus, hogy az ilyen ökörségek, mint a citromos víz, nagyon jó arra, ha szomjas vagy, de másra nem.

Egy személyi edző

2010. márc. 22. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy javasolt, ha igazi citromból csinálod. Nagyon egészséges, sok benne a c vitamin. :)

Nem leszel éhes tőle, de fogyni sem fogsz.

A sztárok más időbeosztásban dolgoznak, mint te, és benne van a "munkaköri leírásban", hogy jól kell kinézniük. Nekik van idejük arra, hogy napi x órát töltsenek személyi edzővel a konditerembe. És van dietetikusuk, meg aki főz rájuk. És nem azért soványak, mert nincs pénzük enni, hanem azért, mert van. Az egészséges kaja ugyanis nagyságrendekkel többe kerül, mint az a sok szemét, amit egy magyar átlagfizetésből meg lehet venni.

2010. márc. 23. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:

A citromos víz lúgosít!!!!!

Ha valakinek gyomorsava van, akkor citromlevet kell inni, szóval semmi bajod nem lesz!

2010. márc. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!