Miért van az hogy puffad az arcom?
Figyelt kérdés
Heti 1 csaló napot tartok es valamier mikozbe eszem azt a sok szart felpuffad az arcom es erezhetoen pufibb lesz ez mitol van? 2-3 nap mulva minden visssza megy a regi kerek vagasba2015. dec. 6. 13:07
1/5 tiborciusz válasza:
Micsoda? :D Milyen csaló napot tartasz? Gondolom fogyókúra..ezt leírhatnád a kérdésbe is attól még hogy ez a kategória.Lehetséges hogy allergiás vagy valamelyik -szarra-...
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval dietazok 1-2 kg szeretnek meg le dobni es ugye szoktam tartani csalo napot es mikor csokit ilyesmit eszek akkor fel puffad az arcom de ha vissza terek dietara akkor olyan lesz mint volt 😂
2015. dec. 6. 14:02
3/5 anonim 

válasza:

Nekem is így van!! Nem tudom miért, de baromira idegesít. ..és mindig kötnöm kell a diétához magam, hogy ne zavarjon.
4/5 anonim 

válasza:

Tehát növeled a CH-bevitelt? Mert akkor vizesedés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!