Mikor határoztátok el, hogy lefogytok?
Figyelt kérdés
Mikor volt az a pillanat az életetekben, amikor azt mondtátok, hogy elég volt, le fogok fogyni?2015. dec. 5. 19:40
1/7 anonim 

válasza:

Amikor közeledett a gyerekem 3. szülinapja. Akkor eldöntöttem, hogy vége, leadom a hátralévő plusszt! 2 hónappal a szülinapja előtt elértem!:-)
2/7 anonim 

válasza:

Amikor tükörbe pillantva úgynéztemki mint egy disznú. :P
3/7 anonim 

válasza:

Amikor összefutottam a gyk-val és a testem adott pár jelet, hogy megint ideje egészségesebb életmódra váltani. Olvastam ezt-azt s azt gondoltam, ha már úgyis változtatok, meg kéne próbálni fogyni is, kb. 25 kiló felesleggel rám fér. Akkoriban kezdtem gondolkodni az izmosodáson is, bár előbb a szálkásításra koncentráltam. Nyilván korábban is tudtam, hogy van rajtam bőven felesleg, de fogalmam sem volt, hogyan változtathatnék, mivel keveset sosem tudtam enni, éhes voltam. Különösebben nem is zavart sosem, inkább csak esztétikailag jelent meg, de a külsőm sosem érdekelt különösebben. Az egészségem inkább.
4/7 anonim 

válasza:

amikor eldontottem h visszaszerzem az exemet :D
5/7 anonim válasza:
Amikor az áfát 27%-ra felemelték. Akkor mondtam, hogy na ijnye! Itt muszáj lesz a nadrágszíjat kicsit összébb húzni, mert különben éhhalál lesz.
6/7 anonim 

válasza:

Amikor elértem a 80 kilót, már úgy éreztem magam, mint egy disznó, nekem ez a pont volt az, amikor elkezdtem a fogyókúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!