Lányok! Menstruáció előtti falásrohamoknál, hogy tartjátok a diétát?
Nekem nincs ilyenem, én egyszerűen minden nap sok ételt kívánok és ha nem minimalizálom a szénhidrátot, akkor még többet, ha pedig édességet eszem, akkor még több édességet... Plusz ha nem vágyom rá, az édesség akkor is megtalálja az utat, egypár évtizedes finom szokások nálam nehezen halnak.
Életmódot váltottam, annak azért komoly feltételei vannak, hogy felborítsam a SAJÁT remek kis szabályaimat.
Ha ilyen rendezetlen korszakaim lennének, akkor ilyenkor főleg nem ennék édességet, mert az borít mindent (nekem könnyű megállni, amíg nem kezdem el enni, amit nem kéne). Enni persze ennék, úgy értem rendes ételt, ha valóban éhes lennék, de veszélyes helyzetekben igyekezném tartani magam a legbiztonságosabb ételeimhez (persze létezik vágy, aminél ezt nehéz... na akkor enném tele magam a normál ételeimmel: tojás és zöldség, a szénhidrátszegény alapos jóllakás nálam a legmakacsabb édességvágyat is megszünteti).
No persze, nem működünk egyformán.
Pár nap alatt nem hízol vissza pár kilót, hacsak nem eszel extrém sokat (sokszorosát a normálisnak, na erre én nem vagyok képes) s a tested elég ügyes, hogy feldolgozza, jól megeméssze a zömét...
Én is ilyenkor többet eszek, általában nem is kínzom magam, csak figyelek hogy ne csokiból és sütiből álljon a kaja.
Viszont ha alig eszek akkor is kb 2 kg-val több vagyok ilyenkor pár napig, vízvisszatartás + fel is vagyok puffadva. Nem is érdemes ilyenkor mérlegre állni, csak felidegesítene :)
Csaló napról pedig egy csaj ezt írta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!