Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnátok tippet mit lehet még...

Adnátok tippet mit lehet még enni?

Figyelt kérdés
mar tobb mint fél éve fogyokurazom..mindennap hust hussal..meg persze zoldseg koret..de ma raneztem a husra es elkapott a rosszullét..nem birtam lenyelni sem mar..mit lehet enni amihez nem kell hus viszont semmi tésztat nem eszek, kenyeret se ettem fogyokura kezdete ota es nem is kivanom..egy hetet legalabb szeretnek hus nelkul ellenni..
2015. nov. 15. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi lenne,ha a húst is változatosan csinálnád? Grillezve,sütőben,ragunak,pörköltnek? Ahhoz savanyú,tészta meg minden nélkül.

Ha mindenképp hús nélkül akarsz élni, akkor csinálj főzelékeket,ahhoz tojás/virsli vagy minden nélkül. Spenót például egyik személyes kedvencem.

Tojást is ehetsz sokféleképpen. Csinálj gombapörköltet, töltött gombát stb..

Belsőséget sem akarsz? Mert ajánlanám még a májat.

Ezeken kívül nem sok minden jut eszembe salátán meg nem élhetsz egész héten. A többiek még hátha írnak tippeket.

2015. nov. 15. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Mert gyenge vagy
2015. nov. 15. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam húst enni, tojáson élek, zöldségeken, olajos magvakon (kivéve, amikor épp felborítom az egészet, de az nem jó)... :) Ez roppant változatos, rengeteg szerepkörű ételt meg lehet csinálni ezekkel... Az én étrendem elég zsíros is, de sok múlik az arányokon :)
2015. nov. 15. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Zöldésglevesek, gombás tojás, vagy mondjuk (ezekben van hús, de mégsem töményen, legalábbis el lehet nem töményen is készíteni) húsos káposzta, rakott káposzta, rakott karfiol, töltött cukkini/padlizsán. Tejföl helyett joghurttal. Vagy helyettesítheted a húst szójával is, vagy tofuval.
2015. nov. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!