Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem tudom. De...

Nagyon sokat ettem tudom. De hogyan tudnám ellensúlyozni?

Figyelt kérdés
egész héten szigorúan megvontam a kenyeret(3.hete) és cukrot de ma valahogy kijott minden bajom és nem bírtam ellenállni...megettem 3 nutellás kiflit,1vajasat zsemlet kolbasszal meg hagymaval,cini-minist és ilyen értelmetlen dolgokat...ha holnap visszaállok a diétára és sportra mennyi idő alatt megy ez le? nagyon rosszul vagyok most és bűntudatom van:(

2015. okt. 11. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

kb 2 nap. Amíg az extra szénhidrát miatti víz ki nem ürül. Ne aggódj egy nap nem a világ vége és nem fogsz ennyitől hízni.

Máskor figyelj oda, vagy ne legyél ennyire szigorú magadhoz. Minél jobban sóvárogsz annál nagyobb a falásroham.

2015. okt. 11. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Test épitésbe is vannak csalo napok bár nem tom az milyen nem élek vele
2015. okt. 11. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ez velem minden héten megesik most mégis 32kg-nál tartok. :DD
2015. okt. 11. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát neked gyakorlatilag véged van. 3 nutellás kifli, kolbász, akár golyót is röpíthettél volna a fejedbe ennyi erővel...
2015. okt. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!