Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem rég kezdtem el fogyózni...

Nem rég kezdtem el fogyózni jó az étrendem? 1200-1500 kalórián vagyok.

Figyelt kérdés

Reggeli:1 teljes kiörlésű kenyér 99g felvágottal+ 4 tojásfehérje és egy egész tojás!

Tízórai: 40g mogyoró

Ebéd: Ez mind párolt! 100g bab, 150g karfiol, 50g csiperke gomba, 100g brokkoli + 30g fehérje turmix

Uzsonna: 100g csirkemell 66g étkezési paprika.

Vacsorán meg gondolkozom. De szerintem 2 virsli és hozzá egy kis tojás fehérje. Vagy virsli helyett zöldség.

A víz bevitel naponta 4 liter környékén van.

2015. okt. 11. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés, nem nézném 1200 kalóriának sem. Ennyitől nem lesz elég energiád. Illetve szerintem valami extra gabonaféle nem ártana még, ehetnél több kenyeret vagy esetleg a keményítők tekintetében kis rizs vagy burgonya. Illetve szerintem a 4 liter víz túlzás, van olyan, hogy vízmérgezés, olvass utána.
2015. okt. 11. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy kaja mennyiség vagy 1200 vagy 1500 kcal mind2 nem lehet

1g ra vonatkoztatva fehérje 4 kcal szénhidrát 4kcal zsír 9kcal

Na most ez kcal ba kevés egyszer, másodszor meg nem minösigi tápanyagok meg nap 1x fogyasztasz szilárd fehérjét a tojást az nem vettem bele

Na meg a felvágott tudod mi van benne? Mert én nem nem is eszem neked se kéne és a virsli is ez a kategoria

2015. okt. 11. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Meg a nagy f et van olyan h viz mér mérgezés én is kb 3-4 l t iszom és tudok olyat aki 5l iszik és az 5l

A ch ja tényleg kevés de ne kenyeret irjál ami hizlal de a krumpli/rizs az jó

2015. okt. 11. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Van vízmérgezés, de nem úgy, hogy egy nap alatt megiszik az ember 4 litert, rengetegen isznak ennyit rendszeresen. Nekem is vannak ilyen napjaim. Egyszerre durva lenne, de ki tesz olyat? :)

Kérdező, nem tippelem meg a makrotápanyagokat, maga a kalória rendben lehet, ha bírsz működni ennyivel és nem extrém kalóriadeficit a számodra.

A felvágott és a virsli minőségtől függően elmegy vagy rossz, a kenyérrel sokunk nem ért egyet, de a Te döntésed. A többi étel egész OK.

2015. okt. 11. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mit eszel, itt a sok önjelölt táplálkozásszakértő mindenre azt írja, hogy szemét. Persze rendes étrendet nem tudnak ajánlani, csak egy-két közhelyet leírnak, mire figyelj. :)
2015. okt. 11. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
A virslivel meg ilyeneket szért nem eszem mert a fület mindent bele raknak a kenyérrel meg nincs gond ha az az igazi teljes kiörlésü cipö talp szerü mert annak kb olyan az állaga
2015. okt. 11. 19:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom! De ha belegondolsz minden szemetet megetetnek veled. Pl.: ha cukor helyett édesítő szert használsz, abban aszpartam van ami egy ideg méreg, csak nem kötelesek fel tüntetni mivel nem haladja meg azt a bizonyos százalékot amin fel kell tüntetni a cimkén. A konyhai sónál csomómentesítésre használnak valami anyagot ami ugyan úgy mérgező. Szóval ha ezektől nem döglöttem meg, akkor a felvágottól csak nem fogok. :D Egyébként szénhidrát kb nincs benne semmi, a fehérje tartalma elég sok igaz hogy a zsír is, de amíg az egész nem telített zsírből van kirakva addig nincs gond. Amúgy tudom hogy egy ilyen feldolgozó üzemben semmi nem marad meg az állatból.
2015. okt. 11. 21:02
 8/10 A kérdező kommentje:
4/7 Hetente, 2 hetente szoktam kb 1 szeletet enni. Amikor elhíztam eléggé kenyérfüggő voltam. Szóval most hogy elkezdtem edzeni és fogyózok megpróbálok minden keményítő alapú szénhidrátott kiiktatni az étrendből. Krumplit pl egyáltalán nem is eszek, és fehér rizset is nagyon minimálisan és ritkán.
2015. okt. 11. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 1 nap 240g rizset eszem nem hizok inkább fogyok az összes testépitö aki nem foglalkozik a kajával az ezt eszi mert nem kell vele szarozni és olcsó és ugyan olyan jó mint bármi más
2015. okt. 11. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs gond a rizzsel (ki azt mondja, a barna jobb, ki azt, hogy a fehér, nekem fogalmam sincs, de nem is érdekel, épp eleget teszek az egészségemért étrend terén, bele nem fogok őrülni, az az igazán egészségtelen ;)), nyilván lehet mellette fogyni, igaz, mi mellett nem? De van, ami több embernél gátolja a fogyást, mint a rizs.

Ki kell tapasztalni, kinél mi hat s eldönteni, hogy mire vagyunk hajlandók.

Én rizst ennék inkább, mint kenyeret, a glutén miatt (plusz az igazi tk kenyér szerintem borzalmas), de inkább mindkettő helyett tojást vagy olajos magvat vagy zöldséget vagy zsírt, amelyik alkalmas, hogy kiegyensúlyozza a napomat. Mások máshogyan döntenek.

2015. okt. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!