Nem rég kezdtem el fogyózni jó az étrendem? 1200-1500 kalórián vagyok.
Reggeli:1 teljes kiörlésű kenyér 99g felvágottal+ 4 tojásfehérje és egy egész tojás!
Tízórai: 40g mogyoró
Ebéd: Ez mind párolt! 100g bab, 150g karfiol, 50g csiperke gomba, 100g brokkoli + 30g fehérje turmix
Uzsonna: 100g csirkemell 66g étkezési paprika.
Vacsorán meg gondolkozom. De szerintem 2 virsli és hozzá egy kis tojás fehérje. Vagy virsli helyett zöldség.
A víz bevitel naponta 4 liter környékén van.
Egy kaja mennyiség vagy 1200 vagy 1500 kcal mind2 nem lehet
1g ra vonatkoztatva fehérje 4 kcal szénhidrát 4kcal zsír 9kcal
Na most ez kcal ba kevés egyszer, másodszor meg nem minösigi tápanyagok meg nap 1x fogyasztasz szilárd fehérjét a tojást az nem vettem bele
Na meg a felvágott tudod mi van benne? Mert én nem nem is eszem neked se kéne és a virsli is ez a kategoria
Meg a nagy f et van olyan h viz mér mérgezés én is kb 3-4 l t iszom és tudok olyat aki 5l iszik és az 5l
A ch ja tényleg kevés de ne kenyeret irjál ami hizlal de a krumpli/rizs az jó
Van vízmérgezés, de nem úgy, hogy egy nap alatt megiszik az ember 4 litert, rengetegen isznak ennyit rendszeresen. Nekem is vannak ilyen napjaim. Egyszerre durva lenne, de ki tesz olyat? :)
Kérdező, nem tippelem meg a makrotápanyagokat, maga a kalória rendben lehet, ha bírsz működni ennyivel és nem extrém kalóriadeficit a számodra.
A felvágott és a virsli minőségtől függően elmegy vagy rossz, a kenyérrel sokunk nem ért egyet, de a Te döntésed. A többi étel egész OK.
Szerintem sincs gond a rizzsel (ki azt mondja, a barna jobb, ki azt, hogy a fehér, nekem fogalmam sincs, de nem is érdekel, épp eleget teszek az egészségemért étrend terén, bele nem fogok őrülni, az az igazán egészségtelen ;)), nyilván lehet mellette fogyni, igaz, mi mellett nem? De van, ami több embernél gátolja a fogyást, mint a rizs.
Ki kell tapasztalni, kinél mi hat s eldönteni, hogy mire vagyunk hajlandók.
Én rizst ennék inkább, mint kenyeret, a glutén miatt (plusz az igazi tk kenyér szerintem borzalmas), de inkább mindkettő helyett tojást vagy olajos magvat vagy zöldséget vagy zsírt, amelyik alkalmas, hogy kiegyensúlyozza a napomat. Mások máshogyan döntenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!