Nincs kedve valakinek velem fogyózni?
Első vagyok. Nos, én visszaírok a privat üzenetedre. Ne haragudj meg amit most mondok. De neked nem fogyókúrára hanem orvosra van szükséged mert nagyon erős önképzavarod van.
Én nem szívesen foglalkozom olyanokkal akik anorexiásak akarnak lenni. Te meg 48 kilós akarsz lenni 160 centis magasságodhoz képest.
Én az ilyen lányokat nem veszem komolyan. A fogyókúra ott kezdődik amikor valaki tényleg túlsúllyal küszködik. Te sosem voltál kövér. Még a mostani 58 kilód is tökéletes lenne a magasságodhoz.
Én nem leszek senki egészségének a megrontója, még a tiednek sem.
De, hogy válaszoljak a kérdésedre.
Magasság ugyanakkora mint a tied (160cm) és több 87 kiló voltam. a cél a 60 kiló ..
Lehet mások sem vesznek komolyan és ezért nem reagálnak neked.
Ugye nincs harag?
Drága.
Hol írtad, hogy a privat üzenet titkos??
Miért is ferdítem az adatokat??
Nos kiemeltem amit írtál.
" Én 162 centi vagyok, 64 kilóról indultam, akkor lefogytam 52-re, de szerelmi bánatomban elkezdtem enni, visszahíztam 58 kilóra. Most 55 vagyok, kb 2-2,5 hónap alatt szeretnék lefogyni 45-re.
Ja, hát végül is igazad van. Nem 48 kilós akarsz lenni hanem 45--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!