Többen is mondják, hogy mit sír a szám gyönyörű alakom van, de én nem vagyok elégetett. Tipp?
Figyelt kérdés
Izmosabb,szálkásabb alkatú lány vagyok,és elég sok problémám van magammal. Vékonyabb szeretnék lenni, kövérnek látom magam és amikor ránézek egy-két tökéletes alakú lányra rosszul érzem magam. Eddig heti 3 szor 2 órát edzettem, aztán négy lett belőle,mostanra már 5 . Teljesen le vagyok fáradva..És ennek ellenére sem fogyok:( Gondoltam a táplálkozásomon kellene változtatni mert éjjel szalonnát sütögetek kb., meg egy tonna csoki, néha meki kaja is csúszik rendesen...de nem eszek sokat , olyan átlagos adagot. Na és most úgy csináltam h. reggelire ettem egy szelet kalácsot, utána tízórainak egy szendvicset, az ebédem meg valami gyümölcs volt(ma banán,tegnap alma),amit kb. 2 óra körül ettem. Utána semmi. Egész nap rosszul éreztem magam, ültem a villamoson egy lány eszegettet egy csokit..ott flesseltem kiakartam tépni a kezéből és aaa... aztán bekapcsoltam a tévét és állandóan a kajás reklámok mindenhol.. ez igy kibírhatatlan. Valami tipp? Vagy segítség, hogyan fogyhatnék le?:(2010. márc. 12. 20:16
11/11 anonim válasza:
Inkább 56 kg-nak kéne lenned. Híznod kéne, nem fogyni. Amúgy meg tipikus mai női probléma, hogy másokat szebbnek, vékonyabbnak láttok mint magatokat. Fogynod nem kell, felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!