Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napok óta ez kattog az agyamba...

Napok óta ez kattog az agyamban: csoki, csoki, csoki, csoki, csoki, csoki, csoki, csoki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nem sokáig bírom!
2010. márc. 11. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

egyél csokit reggelire. energiát ad.

ma este meg igyál egy teát egy kis mézzel.

2010. márc. 11. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 11. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:

en is igy vagyok :S...... par hete... mi a megoldas?:D

16/L

2010. márc. 11. 19:06
 4/11 anonim válasza:
100%

A megoldás egy kocka csoki :-)

Higyjétek el, nem ettől fogtok meghízni, nem ront el semmilyen diétát és az agyatok sem fog egész nap ezen kattogni.

2010. márc. 11. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyél egy Norbis túrórudit vagy pudingot,az is édes és nem hizlal!Akár este is,1-es a kódja! :)
2010. márc. 11. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
A baj nem az egy kocka csokival van, hanem azzal, hogy nem tudod megállni, hogy tényleg csak annyit egyél :)
2010. márc. 12. 01:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok! 1 kocka=egész tábla. Ha el sem kezdem az jobb. Enném a Norbist, szeretem is, de ezekbe a fránya boltokba nem kapni. A Spárban szoktam venni. Tavaly nyáron volt még jégkrém is. Na az életmentő volt a 40 fokban. AZTÁN LEVETTÉK A POLCRÓL! Ajánlgatták a light jégkrémet helyette, és nem értették meg,hogy abban cukor ugyanúgy van, max. a zsír kevesebb!
2010. márc. 12. 06:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Na lányok, nekem van egy jó ötletem. (Illetve fiúknak is jó, de valami azt súgja, hogy lányok vagytok.) Én csokis masszázsokat csinálok (egyébként teljesen szakszerűen, mivel gyógy- és wellnessmasszőr vagyok, tehát nincs semmi átverés vagy hátsó szándék benne). Meleg csokis radírral megtisztítom a bőrt, aztán meleg csokikrémmel és csokiolajjal megmasszírozlak. Ez egy melegítő, kényeztető, relaxáló és méregtelenítő masszázs, amivel a vendégek nagyon elégedettek szoktak lenni. Akár ajándékba is adható vagy kérhető. Fantasztikusan kellemes érzés, és végig beleng a finom csokiillat, sőt a végén fent lehet hagyni a krémet még pár óráig, hogy a csokoládéban levő egészséges anyagok jobban felszívódjanak. Viszont egyáltalán nem hizlal, kicsit sem! Én ezt ajánlom ilyen esetekre, mert nagyon kellemes és egészséges formában lehet kiélni a csokoládé iránti vágyatokat, és mégsem híztok tőle semmit, sőt javítja a közérzetet és az egészségi állapotot.
2010. márc. 12. 09:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Helyileg?
2010. márc. 12. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Ti kajak ennyire hülyék vagytok?? Ne edd meg ba*dmeg ha bajod van vele. Ha meg eszed akkor mi a probléma? Hizlal, vagy sz*r kedved lesz vagy mi van?

kezdet voltam.

2010. márc. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!