Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok a pu erh teát?

Próbáltátok a pu erh teát?

Figyelt kérdés
Állítólag segíti a fogyást. 3 napja iszogatom naponta 3-szor, több, mint 1 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Ez szép és jó, de egyre erősebb étvágytalanság ás hányinger gyötör, ma a reggeli zabkásámon kívül nem is tudtam mást enni még. Utána olvastam, elméletileg nem kéne rosszul lennem tőle. Lehet, hogy csak beteg vagyok és véletlen egybeesés vagy írhatom a tea számlájára?
2015. aug. 28. 16:43
 1/2 anonim válasza:

Szerintem csökkentened kellene, próbáld naponta csak 2x inni. Először lehet, hogy jobb lett volna, ha csak napi 1-ez iszol es fokozatosan szoktatok hozza a szervezeteket. Este ne ígyad, mert koffein van benne!

Nézd meg, hogy hogy érzed Magad, ha kevesebbet iszol. Elvileg nem kene rosszul lenned tőle, de mindenki más, es mindig vannak kivételek!

2015. szept. 4. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Közben kihagytam pár napot, és jobban utánaolvastam, kiderült, hogy ha kevés vizet iszik mellette az ember a méregtelenítés miatt okozhat görcsöket.

Köszönöm a válaszod! :)

2015. szept. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!