Próbáltátok a pu erh teát?
Figyelt kérdés
Állítólag segíti a fogyást. 3 napja iszogatom naponta 3-szor, több, mint 1 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Ez szép és jó, de egyre erősebb étvágytalanság ás hányinger gyötör, ma a reggeli zabkásámon kívül nem is tudtam mást enni még. Utána olvastam, elméletileg nem kéne rosszul lennem tőle. Lehet, hogy csak beteg vagyok és véletlen egybeesés vagy írhatom a tea számlájára?2015. aug. 28. 16:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem csökkentened kellene, próbáld naponta csak 2x inni. Először lehet, hogy jobb lett volna, ha csak napi 1-ez iszol es fokozatosan szoktatok hozza a szervezeteket. Este ne ígyad, mert koffein van benne!
Nézd meg, hogy hogy érzed Magad, ha kevesebbet iszol. Elvileg nem kene rosszul lenned tőle, de mindenki más, es mindig vannak kivételek!
2/2 A kérdező kommentje:
Közben kihagytam pár napot, és jobban utánaolvastam, kiderült, hogy ha kevés vizet iszik mellette az ember a méregtelenítés miatt okozhat görcsöket.
Köszönöm a válaszod! :)
2015. szept. 4. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!