Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem tudok napi ötször...

Ha nem tudok napi ötször enni, akkor is próbáljam meg erőltetni?

Figyelt kérdés
Magamtól napi kétszer, háromszor kényelmes enni, de legtöbbször csak kétszer és max valami nagyon minimálisat harmadjára. Próbáltam napi ötször enni, de olyan nehéz, egyszerűen le kell erőltetnem a kaját, mert még pár mag, vagy egy alma is sokszor gondot okoz. Szerintetek erőltessem a rendszeres evést, vagy akkor is fogyhatok, ha csak kevesebbszer eszem?
2015. aug. 24. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
nézd meg azt a kérdést, ami eggyel alább van :))
2015. aug. 24. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy hányszor eszel, az egyetlen ami fontos az az, hogy vidd be a tápanyagokat. Én pl. 22/2-ben eszem, tehát 22 órán át koplalok, 2 óra alatt megeszem a napi mennyiséget. A "fasting" ilyen rövid idő alatt hatékony, ha 2-3 napig koplalnék, akkor lenne hátrányos, ez így még használ is, én így fogyok és tömegelek is (természetesen nem egyszerre, de ez gondolom egyértelmű).

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy hülyeség a napi 6-8x étkezés is, főleg akkor, ha szeretnéd alacsonyan tartani az inzulinszintedet, illetve szeretnél ÉLNI is mellette. 3-4 hónapig csináltam, hogy 3 óránként ettem, szerintem nevetséges az, hogy nem tudok elmenni sehova, mert "bocs, ennem kell, álljunk meg egy kicsit". Egy átlagembernek ez kivitelezhetetlen, legtöbb munkahelyen meg is szólnak érte.

Ha érdekes, hogy az intermittent fasting (IF) mennyire ugyanúgy hatásos, mennyire lényegtelen, hogy mikor viszed be a kalóriákat, keress rá Darthluiggi-ra.

2015. aug. 24. 09:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítőkész választ. :) Akkor nem aggódok ezen.
2015. aug. 25. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!