Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy le a hasam,...

Miért nem megy le a hasam, miért ilyen nagy?

Figyelt kérdés
kb egy hónapja keményen diétázok, ment is le pár kg. sokat mozgok, szinte mindennap.. a csípőmmel és hasammal voltak a legnagyobb problémáim. a csipőmből ment is le meg mindenhonnan de a hasam még mindig hájas, nagy, felül és alul is.. hiába a sok felülés, alig eszek már, kenyeret tésztát alkoholt cukrosat egyáltalán nem. akkor miért nem mozdul meg legalább egy kicsit? rengeteg folyadékot iszok, citromos víz zöld tea.. vagy csak sok idő kell hogy beinduljon? 28/N
2015. júl. 22. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés!

Ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz!

Ennyi idő után se jöttél rá józan paraszti ésszel, hogy a felülés, az hasizom erősítő gyakorlat? Az izomerősítő gyakorlatokkal nem lehet fogyni, csak az izmodat erősítik!

Végezz sok kardió és aerob edzéseket a zsírégetéshez minél intenzívebben! Járj el futni, keress a neten kardiós videókat és tornázz velük együtt!

Egyébként a hasadra se 1 hónap alatt rakódott rá a felesleg, szóval ne várj csodát ennyi idő alatt. Csináld kitartóan a gyakorlatokat, figyelj az étkezésre, és meg lesz a gyümölcse, ha tényleg kitartó vagy! :)

2015. júl. 22. 07:50
 2/4 anonim válasza:
nekem se megy le a hasam .!!
2015. júl. 22. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy hasról fogysz utoljára, pedig eredetileg is messze az a leghájasabb. Van ilyen, velem is ez a helyzet, kitartás. Ha nem pár kiló a felesleg, türelemre van szükség fogyáskor...
2015. júl. 22. 08:52
 4/4 anonim válasza:
A centit nézd, látszatra nekem se ment le még 1 hónap alatt, de én megmértem fogyózás előtt, és 1 hónap után és lement 5 cm :)
2015. júl. 22. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!