Hogyan formálhatom az alakomat/ fogyhatok le hat hét alatt?
Figyelt kérdés
Igen, még egy ilyen témájú kérdés egy kislánytól, aki teljesen kétségbe van esve. Azt terveztem, hogy július 22-étől egészen szeptember első szerdájáig diétázni fogok, de nem egészen tudom, hogyan... Nagyon sürgős, hogy ezalatt a hat hét alatt lefogyjak 50 valamennyire. Beteg vagyok? Pszichológushoz küldenétek? Mit tudtok ti elvégre? Egy gyereknek nem lehetnek bajai? TÉNYLEG? Nem zaklathatnak lelkileg az iskolában már ÖT ÉVE!? Úgy érzem, hogy tovább nem vagyok képes elviselni ezt. Nem annak kellene orvoshoz mennie, aki abban nyeri örömét, hogy mást a sárba tapos? ^^ Vagy nem értetek egyet? Mindegy. A lényeg nem ez. Minden áron le kell fogynom ezen a nyáron. Kérlek, segítsetek, hogy mit tegyek.. nem muszály extrémnek lennie. Ha minden héten lefogyok 1,5 kg-t, már az is jó... már akkor is -9kg. Bármit megteszek. Mozgok és kevesebbet eszek -június óta elkezdtem kevesebbet enni sokkkal, de ez nem elég. Biztosan van valaki, aki tapasztalt a gyorsabb tempójú, mégis viszonylag egészséges fogyásban. Senki ne játssza itt az atyaúristent, mert -talán ez újdonság- NEM AZ. Sajnálom, ha megbántottam volna bárkinek a gyenge szívecskéjét, de nem tudhat senki semmit erről a fojtó érzéstől, ahogy az emberek néznek egy túlsúlyos emberre. Főleg, hogy ilyen fiatal vagyok. Egyeseknek tökéletes alakjuk van és bármennyit esznek, nem látszik meg. Ők irritálnak legjobban, amikor beszólnak, hogy 'A te hibád. Te zabáltad tele magadat. Erre nem gondoltál? Ne zabálj.' Én csak... én csak szép akarok lenni, mint a többi tinédzser. Ez túl nagy kérés tőlem?... Kérlek, írjatok edzés- és étkezéstervet, amit ebben a hat hétben követhetek. Egy kétségbeesett senki: 13/L 166 cm & 67 kg2015. júl. 21. 22:53
11/11 anonim válasza:
A súlyod nem vészes. elegendő egészségesen étkezni és sétálni. Kerüld a cukros szénhidrátdús nyalénkságokat. Zöldség, gyümölcs, hús tojás, ami egészséges, ne koplalj és ne zabálj. Csak normálisan. A többiekkel meg ne törődj, még néhány év és nem látod őket többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!