Miért van az, hogy a gugguolástól meg a célzottan popsira való tornától, lapos palacsintasütő fenekem lett?
Figyelt kérdés
Fogyózom is mellette, elég nagy popóm volt, szélességre is kissebb lett, meg tegnap is beszóltak , hogy lapos mostmár. Aztán ma tanulmányoztam tükörbe és tényleg semmi se maradt belőle. Pedig szép kerek popsit szerettem volna. Min kellene változtatnom? Vagy ez genetikailag ilyen marad ?2015. júl. 18. 16:00
1/5 anonim válasza:
Mert nincs rajta izom valószínűleg. Az izom adja a formát!
2/5 anonim válasza:
Mit értesz a "célzottan popsira való torna" alatt? Mármint milyen gyakorlatok?
3/5 anonim válasza:
Mennyi ideje csinálod? Milyen fogyókúrát követsz?
4/5 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen diétát követsz. Ahogy előttem már írták, a formát az izom adja. Izmot építeni meg csak tornával nem lehet. Ahhoz tömegnövelő étrend is kell. És utána szálkásítással leadni a pluszban felment zsírt. Ha normál diétát folytatsz ehelyett, akkor a zsír lemegy ugyan, de a már meglévő izomból is veszítesz. Jól belőtt diétával csak minimálisan, koplalással rengeteget!
5/5 anonim válasza:
Ha koplalsz izombol fogysz! Igyal proteinseket,feherjetartalmu eteleket.Jol kovetett etrenddel a dietat es az izomnovelo etrendet is osszehozhatod hisz a feherje nem hizlal.Csak nem fog gyorsan menni az izomepites de direkt vannak mar speci feherjetartalmu porok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!