Arcból lehet fogyni? Lehet vékonyítani?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 16:26
11/18 A kérdező kommentje:
És, aki itt azt írta, hogy "genetika, arcból fogytam le először" Ti, miket ettetek vagy, hogy fogyókúráztatok?
2015. júl. 16. 21:14
12/18 anonim válasza:
Szia. Nekem ez a program vált be:
[link] de az arcból fogyás szerintem a test fogyásából ered, nekem is mikor fogytam dicsértek mennyire megvékonyodott az arcom.
13/18 anonim válasza:
Drága utolsó előtti aki ide irt! Én vagyok a második válaszoló, és koezeld roh*dt sokat fogyott az arcom!!! (Mert ezt csinaltam) és kerdezohoz; rágd meg az ételt 32-szer, és úgy is lehet fogyni...
15/18 anonim válasza:
Sőt tudok én tudok jobbat,rágd meg 32x és ne nyeld le akkor tuti a fogyókúra :D :D ,amúgy szerintem nem fogsz tudni onnan fogyni,de próba cseresznye
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat. Igazából az is jó, ha minden honnan fogyok, de arcból nagyon szeretnék. De azért köszönöm, majd akkor megpróbálok valamit.
2015. júl. 17. 20:08
18/18 anonim válasza:
Speciel én szénhidrátcsökkentést alkalmaztam, úgy fogytam, de ez eléggé mindegy, ha egyszer a genetikám miatt 25 kilós feleslegnél arcból fogyok először :) A módszer nincs hatással a sorrendre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!