Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Volt olyan aki végigszenvedte...

Volt olyan aki végigszenvedte a juharszirupos diétát de nem volt semmi hatása?

Figyelt kérdés
Nem fogyott, nem lett jobb a közérzet?
2015. júl. 14. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jesszus, az gyakorlatilag cukorszirup, azzal diétázni?
2015. júl. 14. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi a rák az a juharszirupos diéta?!
2015. júl. 14. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

juharszirupos diéta XD

Mi lesz következő?

dobos torta diéta?

2015. júl. 14. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Rákerestem, az első találat az volt, hogy az összes kajád egy hétig legyen napi 12 kanál juharszirup és 12 kanál citromlé vízben oldva :)

Ez olyan napi 300 kcal lehet és a szárazanyag tartalom túlnyomó része sima cukor. Kristálycukor diéta :)

És állítólag nem érzed az éhséget. Na persze. A falat kaparnám második naptól, utána meg szerintem egy fél disznót is megennék két tepsi zserbóval :)

2015. júl. 14. 13:15
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ezeket trollkodásból találják ki és marha jókat röhögnek.
2015. júl. 14. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Majdnem elkezdtem, de inkább a bélféregdiéta mellett döntöttem. Külföldi kutatások támasztják alá, hogy 30%-kal hatékonyabb a juharszirupos diétánál. És tényleg, nekem bevált! :) Igaz, gyakran megy a hasam, éjszaka állandóan a fenekemet vakarom, de egyébként remekül érzem magam, rengeteget fogytam, és az új barátaim is szépen növekednek :)

("Irónia... mi az? Egy tablet?")

2015. júl. 15. 01:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Várok értelmes választ is...
2015. júl. 15. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem én értelmes választ adtam, kiszamoltam neked a napi kalóriabevitelt és elmondtam, hogy szacharóz (kristálycukor) a hasznos összetevők nagy része. Nem hihető, hogy bármi ertelme lenne ennek az izének.
2015. júl. 15. 22:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Elméletileg méregteleniti a szervezetet, hogy csak folyadék...citrommal, borssal...feltételezem a juharszirup adja az energiát a túléléshez....
2015. júl. 15. 22:48
 10/14 anonim ***** válasza:

na akkor én orvostanhallgatóként megpróbálok egy értelmes választ adni, amúgy #6 vagyok.

Gondolkozz kérlek logikusan! Miből épül fel a szervezeted? Cukorból, vízből meg citromléből? Hát nem. Szénhidrátokból, fehérjékből, zsírokból, ezenkívül elengedhetetlen a különböző nyomelemek és vitaminok, valamint rostok az emésztésed normális működéséhez.

Ezzel a butasággal a vércukrodat lehet, hogy normál/magas tartományban tudod tartani, de a tested egészséges működéséhez ez édeskevés.

Én nagy híve vagyok az alkalmankénti böjtnapoknak és úgy általában a kalóriacsökkentésnek (mivel ezek bizonyítottan lassítják a szervezet elöregedését), de az éhezést nem díjazom. És a tested sem fogja.

Tudom, mindenki szeretne a lehető legkisebb erőbefektetéssel a lehető leggyorsabban a lehető legtöbbet lefogyni, de ez sajnos nem így működik.

Ha ilyen butaságokat kezdesz el művelni a szervezeteddel, erőtlen leszel, legyengülsz, meg fog ereszkedni a bőröd, hiánybetegségeid lesznek. Hosszú távon pedig akár cukorbeteg is lehetsz. Nem hinném, hogy bárki ezt választaná magának.

Ha szeretnél fogyni és jobb közérzetet akarsz, én ezt ajánlom:

Csökkentsd a kalóriabeviteled legalább 20-30%-kal, de az étrended minőségi ételekből álljon. Hanyagold a cukrot, a fehér lisztet, a zsíros húsokat, a készételeket, az agyonszínezett- és tartósított hülyeségeket.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket, sovány húsokat, teljes kiőrlésű péktermékeket.

Igyál sok vizet/cukor nélküli teát, és mozogj! Legalább 3x egy órát hetente.

Nem csak a jelenre kell gondolni. Nem az a lényeg, hogy "Úh, egy hét múlva megyünk a balcsira, hogyan adjak le addig 5 kilót villámgyorsan?".

Arra is gondolni kell, hogy mi lesz idősebb korodban! 30 éves korodtól a szervezeted lassan elkezd leépülni, és nagyon nem mindegy, hogy ki mennyiből veszít!

Fiatal korban mozogni és edzeni kell, hogy csonttömeget építs, ne legyél cukorbeteg, ne legyen magas vérnyomásod stb, és persze elengedhetetlen a megfelelő étrend, amiből ezt az ideális testet fel tudod építeni!

Remélem, ez elég értelmes válasz volt. Az ilyen hülye bulvárdiétákat meg el kell ásni jó mélyre, mert többet ártanak, mint használnak.

2015. júl. 16. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!