Ezek alapján kövér vagyok?
Figyelt kérdés
163cm, nyak:35cm, has:107cm, csípő:105cm, derék:99, com(legvastagabb pontja):70cm, vádli(legvastagabb pontja):41cm2015. júl. 10. 17:49
22/24 anonim válasza:
Rágerjedtél a 105 centis csípőjére huszas? :D
23/24 anonim válasza:
Nem troll volt, hiszen akkor sz_rna bele, hogy töröl vagy sem.
Véleményem szerint azért törölte, mert számára meglepő negatív véleményekkel találta szembe magát és bár nem tudni kicsoda Ő, neki mégis kellemetlen szembesülni azzal amit kapott itt. Hát ez lehetett a törlés oka.
24/24 anonim válasza:
Hát nem tudom... Egyébként kedves kérdező, ha esetleg erre jársz és van újabb fiókod azért írhatnál:D
Viszont azért az valóban lehetséges kedves utolsó, főleg mennyi bunkó választ láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!