Milyen tornát ajánlotok amit itthon is meg tudnék csinálni? és honan tudom ezeket letölteni? Linkelj kérlekk
Figyelt kérdés
melyik torna lenne a legjobb ha a hasamról és a combomról szeretnék jobban leadni jó néhány kg-ot
vagyis inkább csak vékonyítani rajtuk de fogyni sem ártana
170cm vagyok és 70 kg nagyon sok ez így?
2010. márc. 3. 18:59
1/5 anonim válasza:
kicsit sok de nem vészes a súlyod....Rubint Réka,kemény de nagyon jó:)csak ne add fel:)sajnos nem tudok linket küldeni ahonnan én töltöttem le..
2/5 anonim válasza:
Én is a Rubin Réka edzését ajánlom. Pár évvel ezelőtt 25 kg fogytam 2 év alatt ilyen fajta edzéssel és egészséges táplálkozással. A combom, hasam jobban nézett ki mint fiatal tini koromban. Akkor jött a második terhességem és újból felszedtem a felesleget. Most is ugyanezzel a módszerrel tornázom. Elejében nagyon nehéz és nem is látszik meg a változás (nálam kb. 2 hónap kellett). A narancsbőr is eltűnt. Linket nem tudok mert nekem van 2 DVD-m. Elejében napi egy órát tornáztam, később elég volt napi 20 perc.
3/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon hogyan tudok letölteni mert, letöltöm, de amit letöltök zip fájlt abba nincs semmi
vagyis valami hibát ír ki
hogyan tudom úgy leszedni hogy jó is legyen??
vagy valami más ilyen oldal?
mert az am nagyon jó oldal :)
2010. márc. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!