Zabkását fogyózók ehetnek reggelire?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, banánt is vágok bele, hogy édesítsem.2010. márc. 3. 18:22
1/4 anonim válasza:
Sztem az egyik legjobb fogyós kaja, de persze csak a natúr zabpehely. Nagyon sokféle képen lehet elkészíteni, és rosttartalma miatt nehezen emészti meg a gyomrod, hosszan tartó telt érzetet ad.Ha fogyózom mindig édesítővel készítem, tejben főzöm meg egy kis fahéjjal, vagy vízben, és úgy adok hozzá gyümit, de lehet gyümölcslében is főzni és úgyis nagyon finom.
2/4 anonim válasza:
nyugodtan eheted. én egy kis tálkával szoktam enni reggelire, és nem csinálok belőle nagy ügyet csak forralok vizet és azt ráöntöm, így is megpuhul pár perc alatt. én áfonyát vagy almát szeletelek bele.
3/4 anonim válasza:
Szia, reggelire nyugodtan! Sőt, a legjobb és hasznos energiaforrás. Csak ne rakd tele cukorral, készítsd ésesítőszerrel, vagy egy pici mézzel.
Én tejben szoktam megfőzni (felforralom a tejet, ha forr akkor adom hozzá a zabpelyhet), Canderellel édesítem, és fahéjat meg reszelt almát teszek bele, nagyon fini :).
4/4 A kérdező kommentje:
Hú, alig várom már, hogy csináljak. Holnap veszek is zabpelyhet :)
2010. márc. 4. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!