Szerintetek mennyit kell még hogy fogyjak? KÉPET KÜLDÖK PRIVÁTBAN
Alkat az nehezen,èvek leforgásával talán megváltozhat.Kortól is függ.Hány éves vagy?Igazából hány kiló vagy?
Az "optikai" fogyást ajánlom,kissebb tányérokat vásároltunk,így nem fogytunk de legalább nem híztunk.Jó fogyókúrás módszer az update termékek fogyasztása ,itt inkább a süteményt ajánlom,mert egy ebédet simán elintéz az ember.vagy a bevitt táplálékot csökkented és a mozgást növeled, vagy növeled a táplálékbevitelt zöldségből-gyümölcsből,és a mozgást nem változtatod.Thai kajákat ázsiai kajákat egyél az optikás módszerrel,de az fontos hogy ne főzd szét a zöldséget!Legyenek a kajáid minnél egészségesebbek !fussál az első fogyókúrás héten 1X500m-t ,második héten 1x700 vagy 2x350,harmadik héten pedig 1000 m-t.az a lényeg hogy ne állj meg és kocogj vagy fuss egyfojában.Ha valamelyik héten azt gondolod hogy neked nem fog menni a következő nagyobb táv akkor még egy hét olyan amilyent eddig futottál.Persze naponta.
Jólvan,így tovább!Trx- kaangoo a futás mellé kiváló sport,ajánlom.Még egy ilyen napirend féleség:Reggel futàs,ebéd nyújtás 13-13:30 kor,utána vagy futsz,vagy valami szabadidőben barátokkal végezhető dolog:biciklizés stb.... És ha megéheztél egyéb barnakenyeret,ilyenkor zöldséges túrót,céklakrémet,lekvárt,vajkrémet,májkrémet paprikával-paradicsommal,esetleg egy kis hagymával, meg igyál egy kis teát amit otthon készítettél (less le a netről egy receptet) és minnél kevesebb cukrot rakj bele,ezt ki kell tapasztalni.legjobb a méz.Bár bodzaszörpöt is lehet csinálni finomat kevés cukorral.Esetleg fogsz egy csapvízzel töltött üveget ès megtöltöd citrommal,gyömbérrel,málnával,(hallottam már emberről aki kígyóuborkát is tett bele,én nem kísérleteztem),és az a lényeg hogy a citromot és a gyömbèrt vékonyra vágjuk, a málna egyben belemehet,de kisérletezhetsz ízekkel.Na így az uzsonna után tedd a dolgod,de már közeledik a vacsora.Receptet nézz le a netről,és csinálj egy finom,mégis fogyókúrás kaját.Estére egy kis edzés hogy ne csak fogyjon az ember hanem legyen izma is :) :nyújtás,10 felülés,kissebb asztalra vagy alacson polcra tedd rá a kezed,fordulj meg majd a kezed erejével told ki majd engedd le magad, 15 ször.utána 10 felülés,10 négyütemű,majd ha van súlyzód,súlyzózz de nem fontos.Majd 1 percig fekvőtámasz helyzetében tartás.Ezek után nem eszel este.:)
Utóirat:reggelire ehetsz hasonlóakat mind az uzsonnánál.Ha dolgozol,és nem tudsz pár lépést megcsinálni átrendezheted,vagy nem tudom hogy 8-12 óra munka után te hogy érzed:)Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!