Nektek mi a véleményetek arról, amit több helyen is olvasni, nevezetesen hogy a teljes kiörlésü lisztek ártanak a bélflórának?
Figyelt kérdés
Ilyen szempontból akkor a sima liszt kevésbé lenne káros.2015. jún. 28. 11:40
1/3 anonim válasza:
Mindent nagy ívben kerülök, ami glutén, nekem ez így elég kényelmes.
Mivel nem vagyok tudós, nem tudom megítélni, mi mennyire igaz, amit összeirkálnak, de a testem egy nagyon kenyeres időszakban finoman közölte, hogy nem tetszik neki a glutén. Sosem különböztettem meg a fehéret a fehér+ még egy kis egyébtől, a tk nekem úgysem ízlett még annyira se, mint a fehér. Részemről ennyi, amúgy azt hiszem, tényleg nem jó egyik sem, de nem tudom észérvekkel és tudományos adatokkal alátámasztani.
2/3 schocko válasza:
A bélflórának a mérgeken és egyéb káros anyagokon kívül semmi sem káros. A teljes kiörlésű jobban fingat, s kevésbé emésztődik...
3/3 anonim válasza:
Ahol a marketing bejön a képbe, ott minden lehetséges félretájékoztatás lehetséges. Egy időben a teflon volt a csúcs. Amikor a túltermelés miatt már olcsó a teflon, akkor a drágább kerámia bevonatos sütőket ajánlják azzal, hogy a teflonból mérgező hidrogénfluorid szabadul fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!