Dagi vagy súlyemelő melyik?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok . Elégé nagy a súlyom , de nem làtszik nagyon rajtam. Lànyok is kedvelnek ,de nem vagyok megelégedve magammal. Màr régóta próbalok fogyni de mindig , ha lemegy X kilót azt pàr nap alatt visszaszedem
Gondolkoztam rajta ,hogy súlyemelő leszek. Igy is van izmom és tornázok is. Inkàbb lefogyjak vagy edzek rà teljesen és gyúrjam ki magam. ( ha rossz fogyókúràt vàlasztunk az izomveztéssel jàr) #telo
2015. jún. 22. 19:52
1/8 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem szabad fogyókúrát választani .
Sok olyan vitamin ,nyom elem nem jutna a szervezetedbe amire ebben a korban lenne szűkséged.
2/8 A kérdező kommentje:
És üljek a seggemen és kész?
2015. jún. 22. 20:06
3/8 anonim válasza:
Sportolj rendszeresen. Attól még nem kell "kigyúrni" magad, nem csak végletek léteznek. 15 vagy, az alakod is sokat fog változni, még nőni fogsz, szóval nyugi. Étkezz egészségesen, egyél sok zöldséget, kevés édességet, és probléma megoldva. Meg nézz utána a dolgoknak, mert az a fogyás, amit pár nap alatt visszahízol, nem volt igazi fogyás, csak víz, szénhidrát és béltartalom.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is sportolj. Nekem nem lenne kedvem a semmibe futkározni,épp ezért focizok.
6/8 anonim válasza:
A te helyzetedben a súlyemelés helyett inkább a birkózást (vagy hasonlót) ajánlom.
7/8 A kérdező kommentje:
5# sok hàt az nem fontos
6# hàt az nem nagyon jönne be
2015. jún. 22. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!