Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan fogyózó, aki...

Van itt olyan fogyózó, aki utálja a zöldségeket, joghurtokat, meg hasonlókat? Tehát pont amiket ajánlani szoktak?

Figyelt kérdés
Ti miket esztek? Egyszerűen nem tudom mit egyek, hiszen ezektől már a hányinger is rámjön, sose ettem zöldségeket, a joghurttól megy a hasam és max akkor viselem el ha teleszórom cukorral, de akkor már nem fogyókúrás. Annyira gáz vagyok, tudom, nem kell mondani, de fogynom kéne, és nem tudom hogy tegyem. Ráadásul sokat mozogni sincs lehetőségem. Max heti egyszer egy kicsit. :(
2015. jún. 22. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne eroltesd a joghurtot akkor. Egyel husokat, csirke, pulyka, legjobb a mell, de a zsirosabb husok is belefernek. Lenyeg, hogy ehhez kene zoldseget enni, mert szenhidrattal nem jo. Max ebedhez mehet barna rizs a hushoz, este mar max zoldseg. Vagy ha nem biros a zoldseget, akkor a vacsora legyen tojas valamilyen formaban. Abban nincs jelentos mennyisegu szenhidrat. De kenyer nelkul edd!
2015. jún. 22. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Míg ezt a kérdést kiírtad és várod a válaszokat már futottál volna pár kört a ház körül,tehát a mozgás rész kifogás.Arra van időnk,amire akarjuk.A kaja meg...a kalóriadeficit a lényeg elsősorban,hogy többet használj fel,mint amennyit beviszel.Jobb lenne egészséges ételekből,pl.túró,tojás,csirkemell,kevés szénhidrát,rizs.De meg lehet szeretni a zöldségeket.Szerintem az a baj,hogy nem tudsz főzni,ezért nincs ötleted az elkészítésre.
2015. jún. 22. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:

a joghurt undorító és szerintem nem is fogyókúrás blöe

ne lépd túl a napi kalóriadeficitet

2015. jún. 22. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna joghurtot enni, bár a megsavanyodott kókusztej szerintem olyasmi :) Gyümölccsel, nyamm...

Csirkét, zabkását és a többit sem eszem :)

A zöldségeket szeretem, de lehet nélkülük élni (no nem nekem), sőt fogyni is.

Mozogni szinte mindenkinek van lehetősége és ideje, nem kell hozzá rengeteg idő, csak legyen intenzív. Ja, azt írtad, SOKAT nem tudsz mozogni. Akkor mozogj keveset :)

De a fogyáshoz csupán érdemes, nem elengedhetetlen az sem.

Én főleg tojást, zsírt, zöldségeket, olajos magvakat eszem. Ha kevés a zöldség, de nem állok át édességevésre, akkor fogyok, mert akkor durván szénhidrátszegényen eszem, semmi étvágy, semmi éhség, de annyira nem, hogy még a megszokás és hedonizmus stílusú evészet is elmarad, ami máskor akár észrevétlenül is befurakszik.

De most még gyümölcs is érik a kertben, így abból is eszem egy keveset. Ami megintcsak aláássa a fogyásomat, ha nem koncentrálok erősen. Márpedig bő 3 év után koncentrál a fene. A mozgásom elég minimális, pedig az lenne a megoldás és különben is szükség van rá. Mostanában elkezdtem biciklizni, viszont ezzel párhuzamosan elmaradtak a kis sétáim. Teljes testes edzés pedig a fasorban sem. Nehéz dolgok ezek, de a hosszú, egészséges élethez fel kell jönnöm e téren.

2015. jún. 22. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Énis utálom a zöldségeket, mai napig, pedig fogytam 9 hónap alatt 35 kilót. De mégis legyűröm. Minden fejben dől el.
2015. jún. 24. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyival biztatnálak, hogy ha nyomatod a zöldségeket, akkor előbb-utóbb megszereted őket, velem ez történt. Olyan zöldségeket eszem mostanában vidáman, amiket régen nem igazán komáltam, például brokkoli vagy cukkini. Egyébként nagyon finom és változatos dolgokat lehet csinálni sokféle zöldségből.
2015. jún. 24. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak trükkök is. Az édességeim egy részében is sok a zöldség, bár az édességfogyasztásnak is megvannak a hátrányai... De tojásos/sajtos krémeket is lehet készíteni zöldségekből... Csak éppen nem tudom, mi vonzó s mi nem egy zöldségutálónak, az nekem idegen világ. De a fentiekben tényleg nem uralkodik egy gyengébb ízű zöldség (pl. cukkini. van íze, szerintem nagyon finom, de egy kupac kakaó vagy fűszer, mustár eléggé el tudja nyomni).
2015. jún. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!