Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérjeturmix nélkül is...

Fehérjeturmix nélkül is lehetséges a cél elérése?

Figyelt kérdés

Szerintetek be kell ruháznom egy adag fehérjeporra (turmix), amit edzések után és/vagy vacsi helyett lehet fogyasztani? Mennyivel segítené elő a fogyást?

Elsősorban a fogyás a célom, van rajtam +10 kg felesleg, majd miután leadtam (és közben is) izmosodni szeretnék. Persze nem brutál módon, csak hogy ne nézzek ki úgy, mint aki elfolyik :D

Egy barátnőm issza ezeket a porokat (peak micellar casein), és nagyon szépen halad a fogyással, viszont nekem nem igazán telik rá, de szeretnék én is úgy haladni, ahogy ő. Az anyagcserém borzasztó lassú, hiába edzek és eszek egészségesen, nagyon lassan haladok. Ez feltudná gyorsítani? Vagy belendíteni? Megérné beruházni egy olcsóbb fajta, de jó minőségű turmixra?

Tapasztalatokat, más alternatívákat, olcsóbb de jó fehérjeporokat ha mondanátok, nagyon megköszönném! :)

L/20

2015. jún. 15. 20:51
 1/5 Lorant Endre válasza:
45%
Szia, diétázni kell attól fogyni fogsz. A szénhidrát legyen max 1g / tstkg a fehérje 2g / tstkg. Kalóriagurun ki tudod számolni miben mennyi van. A tápkieg abszolút nem fontos, csak jól el vannak adva ezek a szemetek. Olyat vegyél amiben 0g szénhidrát van, a legtöbb tartalmaz cukrot is. Nem a legjobb minőség, de Biotech Iso Whey mehet, attól nem fogsz hízni. Ha van még kérdésed privátban írj, segítek étrendben es eddtestervben is. 28/F.
2015. jún. 15. 21:13
 2/5 Lorant Endre válasza:
eddzésterv akart lenni.
2015. jún. 15. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. jún. 15. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hali! Szerintem máris nem olyan drágák ezek a porok, ha azzal méred össze, hogy a megfelelő fehérjefogyasztáshoz egyébként vásárolhatsz húst, túrót, tojást, amiből a kellő mennyiség simán többe kerül. És sokkal hatékonyabb a fogyasztás, ha edzés után vagy vacsira elsősorban fehérjét fogyasztasz. Szóval szerintem megérné beruházni valami porra.

Árakat sajnos nem tudok, én Scitec tejsavófehérjét meg kazeint szoktam venni, annál biztos van olcsóbb.

2015. jún. 15. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz testépítő lenni, akkor nincs szükséged külön fehérjepótlásra, elég, amit kajával beviszel majd.
2015. jún. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!