KÉPPEL! Fiúk lányok szerintetek vállalható már az alakom?
Ok, nem vagy duci. Igazad van, kövérnek már nem vagy mondható. És itt van egy elég fontos kötőszó: a "de"
De a duci szó az elég relatív, kinek mi számít annak. Eszembe jutott egy példa. Te lány vagy, én fiú, ebből kiindulva, neked valószínűleg hosszú a hajad. Nekem rövid. Legyen pl. 5 cm.
Megnő a hajam pl. 12 cm-re és azt mondom, hogy hosszú. Ha neked 12 cm-es hajad lenne(levágnánk), te mit mondanál rá? Hogy rövid? Nyilván igen :)
Elég hülye példa, de remélem valamennyire szemléletes.
Attól, hogy más szavakkal mondom, duci, telt, husis és stb az majdnem hogy lényegtelen. Nyelvhasználat, udvariasság kérdése. A lényegen mit sem változtat. Nekem még kissé husis (ha így jobban tetszik)
Viszont igen, ahogy le is írtam, már egész jó az alakod, sokaknak bejön. Én egy személyes véleményt írtam, hogy nekem még mindig nem az igazi. Nekem nem jön be. Ezen nem kell megsértődni, rám hallgatni. Ez az én ízlésem, én nem tudok rajta változtatni, másnak meg ez az alak bejön és ami nekem tetszik az nem. Nyilván azért tetted ki ezt a kérdést, hogy mások véleményét is tudd, meghallgasd. Látatlanban, hisz így általában mindenki őszinte.
Elismerésem tényleg. A -30 kg azért nem semmi :) Sokkal jobb alakod van így. De még egyben alak, nincs valahogy formája, illetve nekem kissé még ahogy írtam vastag
Így ÉN azt mondanám, hogy egy kicsit még folytasd és mozogj! Sokkal jobb alakod lehetne úgy, szerintem :)
-/sry 1-2 helyen a fogalmazási stílusom miatt, egy kissé nyers, nem rossz indulatból írtam /-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!