Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az anoreixa mennyi idő után...

Az anoreixa mennyi idő után lehet halálos, ill. milyen maradandó károsodásokat lehet tőle szenvedni?

Figyelt kérdés
talán kicsit morbid a kérdés, de mivel éritnett vagyok a témában kiváncsi vagyok rá...
2010. febr. 27. 21:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
Azt tudom mondani, hogy sok kitartást kívánok neked! Ha ez segít, akkor nekem 17 évesen kezdődött, kb másfél évig tartott, ez már több, mint 10 éve. Ha kell segítség, nyugodtan keress meg priviben!
2010. febr. 28. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
A szívdobogás szívritmuszavarra utal, ha nem magas a vérnyomásod. A többi tünet pedig arra, hogy nem kapja meg a szervezeted a működéséhez szükséges anyagokat. Innentől már biztos, hogy lesz maradandó károsodás.
2010. márc. 1. 14:12
 13/14 anonim válasza:
Nekem nincs szívritmus zavarom, nem is volt soha, viszont a koplalás totálisan tönkreteszi az embert, a szívdobogás gondolom ezért volt! És van visszaút, nem feltétlenül marad károsodás!
2010. márc. 1. 20:23
 14/14 anonim ***** válasza:
a fogak kipotyogása milyen időn belül következik be??
2010. márc. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!