56kg vagyok de kövér, miért?
Figyelt kérdés
18/l
56kg vagyok és 170cm, de kövér vagyok. Úgy nézek ki mint egy 70kg-os. Pedig futok, tornázok, nem eszek szénhidrátdús kaját, egy hónapban 1x eszek sütit, de az is paleo. Osztálytársaim van amelyik kisebb nálam de nehezebb és úgy néz ki mint egy 45kgos. Miért?
2015. jún. 5. 17:59
11/16 anonim válasza:
Jól nézel ki most is,jobbat is ki lehet belőle hozni,de nem koplalással. Súlyzós edzésen nem gondolkodtál még ? Picit lehet még szálkásítani ha neked úgy jobban tetszik,de most sem vagy kövér. A zsír-izom arányon lehetne javítani.
12/16 A kérdező kommentje:
Gondolkodni gondolkodtam, csak nem szabad mert gericemmel probléma van. Lebénulhatok vagy mi:(
2015. jún. 5. 19:28
13/16 anonim válasza:
Ne legyél olyan, mint azok az anorexiás idióták a TV-ben. Jól vagy így. Az utcán 1000-ből 990 rosszabb, mint Te. Miért változtatnál? Boldog, kiegyensúlyozott vagy, nincs a testeddel gond, ne változtass, felesleges. Ez legalábbis az én véleményem.
14/16 anonim válasza:
Tudtam, hogy csak önképzavar.
Az alakoddal semmi baj, inkább az a probléma, hogy nem látod magad reálisan!
Nyugodtan vedd fel azt a rövid nacit!
15/16 anonim válasza:
Kérdező, tényleg önképzavarod van. Egyáltalán nem vagy kövér, max van a belső combodon egy icipici háj, mint minden nőnek kb.. :D
normál alakod van, bár sajna egyszerűbb lenne, ha kövére lennél, mert a testsúlyon sokszor egyszerűbb változtatni, mint a testképzavaron..
16/16 anonim válasza:
Hát semmi baj az alakoddal. Fejben van a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!