Szoktátok sózni az ételeket? ( fogyókúra/diéta stb alatt, vagy csak úgy általában)
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen rendszerességel? És elméletileg tényleg valamenniy sót egészségügyileg jó ha használunk? Én azthittem telesen tilos.2010. febr. 27. 13:12
1/3 anonim válasza:
Egy minimális mennyiségű só kell!
De, ha túlzásba viszed annak lehetnek káros hatásai, magas vérnyomás stb.
2/3 anonim válasza:
én nem igazán szoktam [tényleg csak egy nagyon keveset használok], mert a sónak vízlekötő hatása van...
3/3 anonim válasza:
Felesleges, ugyanis a félkész és készételek többségében már van.
Ha csak olyasmit fogyasztasz, amit magad készítesz nyers alapanyagokból, akkor igen, sózhatsz. Egyéb esetekben a sózás aránya az általad fogyasztott fent említett ételek mennyiségétől függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!