Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok 4 db zsemle elosztva egy...

Sok 4 db zsemle elosztva egy napra, ha más pékárut nem eszem?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 08:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ha nem tudod hanyagolni a zsemlét akkor egyél de csak egyet es reggel

reggel en is szoktam enni pékárút,mégis fogytam

de ez szervezettől is függ szeritem

2015. jún. 3. 20:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem reggel a legrosszabb az inzulinérzékenységünk?
2015. jún. 3. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:

azt nem tudom de ha olyant eszel ami hizlal akkor inkább reggel mert napközben úgymond "ledolgozod" es este meg mér lelassul az es nem használja fel az energiát amit majd zsírként raktároz a tested

persze ehetsz este de nem mind1 hogy mit

2015. jún. 3. 21:16
 14/22 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

marmint az anyagcsere le lassul :)

2015. jún. 3. 21:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Én bármit ehetek éjjel is, nálam csak a kalóriadeficit számít, de az emberi test trükkös, egyeseknél egészen vad dolgok is bekavarnak... De akik csak este esznek, azoknak sem szokott gondjuk lenni, sőt, ez egy fogyási módszer (bár kalóriadeficit nélkül nyilván nem működik).

S igen, reggel a legrosszabb az inzulinérzékenység, jobb, ha akkor nem bántjuk az inzulint túlságosan. Nem tudom, mennyire fontos ez, de én semmit nem csinálok a vércukrommal délelőtt, marad szépen ott, ahol van.

2015. jún. 3. 23:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van élettani jelentéstartalma is a 'ledolgozzuk' kifejezésnek, és nem csak valami szájról szájra terjedő értelmetlen kifejezés vagy tévhit?

Szerintem sokkal meghatározóbb a hormonrendszerünk állapota és működése, ha ez jól működik akkor este is ledolgozhatunk zsírt, mert akkor is történik zsírégetés. De reggel és napközben is lehet zsírt raktárazni, hogy azt pusztán a fizikai aktivitás miatt jobban felhasználnánk.. ez ugye visszavezet oda, hogy segít-e fogyni a sport. És hát ugye gyakorlatilag nem, illetve csak áttételesen, több tényezőn keresztül.

Én inkább este etetnék ch-t az emberekkel, ha tényleg ilyen tömény lisztes kaját ennének. Egyrészt, hogy próbálják ki így milyen, mert ki tudja kinek mi jön be végül, másrészt este meg segíthet elaludni, pihentetőbb lehet az alvás esti ch-val. Persze nem mindenkinél.

2015. jún. 4. 06:15
 17/22 anonim ***** válasza:

én tapasztalatból írom hogy inkább reggel egyen pékárut

én is csak úgy ettem és lement 11 kg fel év alatt,1-2 hónapja nem mozdul sehova,pedig azóta szoktam szó szerint zabálni de nem megy vissza semmi

2015. jún. 4. 17:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha kalóriadeficit van, akkor zsemlével együtt is fogyni fogsz valószínűleg (egy darabig). Viszont ha ilyesmit eszel, akkor csak magaddal tolsz ki, ugyanis semmi értékes tápanyag nincs benne, ellenben a benne lévő szénhidrát szépen megdobja az inzulint... Ami miatt aztán jelentkeznek majd a falásrohamok, ami ugye egy diétás étrend mellett nem túl szerencsés. Egyél helyette olajos magvakat, alacsony szénhidráttartalmú zöldségeket. Jobban jársz velük, hidd el. (:
2015. jún. 4. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
7 milliárd 300 millió ember közül az egyik ember tapasztalata.. alapvetően nem jelenti azt, hogy a másik ember egyéni jellemző tulajdonságai megegyezőek az övével, és pontosan úgy reagál majd a szervezete.
2015. jún. 4. 23:18
 20/22 anonim ***** válasza:

19-es

igazad van de ha nem próbálja meg akkor sosem fogja tudni hogy ő neki mi a legjobb a fogyáshoz

én csak egy tanácsot adtam,ennyi

2015. jún. 6. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!