Sok 4 db zsemle elosztva egy napra, ha más pékárut nem eszem?
ha nem tudod hanyagolni a zsemlét akkor egyél de csak egyet es reggel
reggel en is szoktam enni pékárút,mégis fogytam
de ez szervezettől is függ szeritem
azt nem tudom de ha olyant eszel ami hizlal akkor inkább reggel mert napközben úgymond "ledolgozod" es este meg mér lelassul az es nem használja fel az energiát amit majd zsírként raktároz a tested
persze ehetsz este de nem mind1 hogy mit
13-as vagyok
marmint az anyagcsere le lassul :)
Én bármit ehetek éjjel is, nálam csak a kalóriadeficit számít, de az emberi test trükkös, egyeseknél egészen vad dolgok is bekavarnak... De akik csak este esznek, azoknak sem szokott gondjuk lenni, sőt, ez egy fogyási módszer (bár kalóriadeficit nélkül nyilván nem működik).
S igen, reggel a legrosszabb az inzulinérzékenység, jobb, ha akkor nem bántjuk az inzulint túlságosan. Nem tudom, mennyire fontos ez, de én semmit nem csinálok a vércukrommal délelőtt, marad szépen ott, ahol van.
Biztos, hogy van élettani jelentéstartalma is a 'ledolgozzuk' kifejezésnek, és nem csak valami szájról szájra terjedő értelmetlen kifejezés vagy tévhit?
Szerintem sokkal meghatározóbb a hormonrendszerünk állapota és működése, ha ez jól működik akkor este is ledolgozhatunk zsírt, mert akkor is történik zsírégetés. De reggel és napközben is lehet zsírt raktárazni, hogy azt pusztán a fizikai aktivitás miatt jobban felhasználnánk.. ez ugye visszavezet oda, hogy segít-e fogyni a sport. És hát ugye gyakorlatilag nem, illetve csak áttételesen, több tényezőn keresztül.
Én inkább este etetnék ch-t az emberekkel, ha tényleg ilyen tömény lisztes kaját ennének. Egyrészt, hogy próbálják ki így milyen, mert ki tudja kinek mi jön be végül, másrészt este meg segíthet elaludni, pihentetőbb lehet az alvás esti ch-val. Persze nem mindenkinél.
én tapasztalatból írom hogy inkább reggel egyen pékárut
én is csak úgy ettem és lement 11 kg fel év alatt,1-2 hónapja nem mozdul sehova,pedig azóta szoktam szó szerint zabálni de nem megy vissza semmi
19-es
igazad van de ha nem próbálja meg akkor sosem fogja tudni hogy ő neki mi a legjobb a fogyáshoz
én csak egy tanácsot adtam,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!