Ma ezt ettem, csak annyit mondjatok jó-e vagy nem?
reggelire, egy piritos sajt sonkával, majd 2-3dl frissen facsart narancs, a suliba 2 kis narancs, aztán délután fél kg szőlő, egy kis műzli, meg egy piritós még. AZtán olyan 5 körül 3 füstli virsli mustárral, meg néhány falatnyi kenyér. SZóval összesen 1500kcal
( kenyér= t.k barna)

Szerintem nagyon drasztikus a váltás. Egy normál ember kb. 1800 kcal - ot fogyaszt el egy nap (ez az ideális)
Az, hgoy kevesebbet szeretnél enni, azt fokozatokban próbáld meg. Pl először csak a vacsorát veszed light-osra, kicseréled a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, vagy egészen el is hagyhatod, a fehér cukrot mézre vagy édesítőre
Próbálj meg 5-ször enni, keveset. Igyál sok folyadékot, Gyümölcsöt csak olyan 3 óráig egyél, mert megerjed benned.
A régiek mondása, hogy reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, s vacsorázz, mint egy koldus.
S tényleg szüksége van a reggelire a szervezetednek, hogy tudj koncentrálni.
Próbálj sok zöldséget, gyümölcsöt enni, kevés tésztát és szénhidrátos dolgot és persze mozogj!
Remélem segítettem, sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!