Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma ezt ettem, csak annyit...

Ma ezt ettem, csak annyit mondjatok jó-e vagy nem?

Figyelt kérdés

reggelire, egy piritos sajt sonkával, majd 2-3dl frissen facsart narancs, a suliba 2 kis narancs, aztán délután fél kg szőlő, egy kis műzli, meg egy piritós még. AZtán olyan 5 körül 3 füstli virsli mustárral, meg néhány falatnyi kenyér. SZóval összesen 1500kcal

( kenyér= t.k barna)

2010. febr. 26. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te sem tudsz ám ide olyan étrendet írni ami mindenkinek fog tetszeni,mindig lesznek néhányan akik azt mondják rá,hogy ez nem jó így. Ez tapasztalat.
2010. febr. 26. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Vacsorára többet eszek...
2010. febr. 26. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt kérted csak annyit irjanak igan vagy nem! Na de én kifejtem! A reggelid jó bár lehetne kicsit több! Az angyon jó hogy sok gyümölcsöt eszel de ebédre ehetnél valami tartalmasabb ételt a füstli meg társai alapból a szemét kaja kategoriába tartoznak!
2010. febr. 26. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon drasztikus a váltás. Egy normál ember kb. 1800 kcal - ot fogyaszt el egy nap (ez az ideális)

Az, hgoy kevesebbet szeretnél enni, azt fokozatokban próbáld meg. Pl először csak a vacsorát veszed light-osra, kicseréled a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, vagy egészen el is hagyhatod, a fehér cukrot mézre vagy édesítőre

Próbálj meg 5-ször enni, keveset. Igyál sok folyadékot, Gyümölcsöt csak olyan 3 óráig egyél, mert megerjed benned.

A régiek mondása, hogy reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, s vacsorázz, mint egy koldus.

S tényleg szüksége van a reggelire a szervezetednek, hogy tudj koncentrálni.

Próbálj sok zöldséget, gyümölcsöt enni, kevés tésztát és szénhidrátos dolgot és persze mozogj!

Remélem segítettem, sok sikert!

2010. febr. 26. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Műzli és a szőlő tele van cukorral. Virsliben sok a zsír és nem is egészséges. Fehérjét viszont alig ettél,arra szükség van minden nap. Ebédre egyél csirke vagy pulykamellet,esetleg halat sok zöldséggel
2010. febr. 27. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!