Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb mien ételben és alapanyagba...

Kb mien ételben és alapanyagban mennyi kalória lehet?

Figyelt kérdés
mit lehetne enni, ha fogyni szeretnék és nincs rá lehetőségem, hogy külön fözzek?pl mennyi kelória lehet egy sima szendvicsben?(zsemle,vaj,felvágott)és egy pizzában?krumpliban?tészta?sülhus?
2010. febr. 25. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Drágám tápanyagtáblázat ÉS SZÁMOLÓGÉP.
2010. febr. 25. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiben relativ kevés kalória van,azok a zöldségfélék, a gyümölcsök (a szölö és banán kivételével), a sovány húsok.
2010. febr. 25. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Bizony bizony, a 20:54-nek igaza van. Ne számolgass, hanem táplálozz normálisan: fehérje, zöldség, gyümölcs.

A pizzát, a fehér zsemlét/kenyeret, tésztát, krumplit felejts el. (Teljes kiőrl. kenyérből 1-2 szelet mehet reggelire.)

2010. febr. 26. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A tegnap 20:54-es vagyok, nem irtan oda, de azzal, hogy azt ettem, amit javasoltan, fél év alatt 10 !!! kilót fogytam úgy, hogy nem volt semmi tilos étel (ami nem javasolt, abból csak kóstolót vettem, azaz csak pár falatot), de föként a zöldség-gyünölcs-fehérje étrenden éltem.
2010. febr. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!