Ti ismertek olyan oldalakat, ahol segítenek bárkinek a fogyásban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy személyre szabott segítséget adnak.2015. máj. 21. 07:51
11/17 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy emberek ilyen marhaságokat bevesznek... Gh8500tökömtudja622 géntípusba ia tartozhatsz, rendszeres edzés egy kis odafigyelés és egy kajanapló és máris fogyhatsz... Persze az, hogy valaki tudományos halandzsával rávesz, hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit elhasz álsz, soklal tudományosabb, mint egy kajanaplóval és egy mérleggel saját tapasztalatok alapján összerakni magadnak étrendeket.
12/17 A kérdező kommentje:
A kérdésre még mindig ne kaptam választ, ezek szerint senki nem ismer ilyen oldalakat?
2015. máj. 21. 12:41
13/17 anonim válasza:
"Hihetetlen, hogy emberek ilyen marhaságokat bevesznek..."
Az még durvább, hogy emberek ilyen megállapításokért tudományos elismeréseket is kapnak, nem? :) A föld márpedig lapos!!!
14/17 anonim válasza:
A 6. vagyok, és ott írtam egy ilyen oldalt.
16/17 anonim válasza:
Egy szavadalmi bejegyzés nem tudományos elismerés...
17/17 anonim válasza:
Ebben igazad van. Azt is mondhattad volna, hogy a bicikli kétkerekű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!