Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális testsulyom? Fiu 90 kg 15 eves 175 cm

Figyelt kérdés

2015. máj. 13. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
kb 70-79 kg között alkattól, csontozattól függően.
2015. máj. 13. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:

De simán lehet 70 alatt is, attól függ. A párom 176 centis, mondjuk ő felnőtt férfi és könnyű fizikai munkát végez, na neki nem szabad 65 fölé menni, mert úszógumija lesz. Volt 56 is, amikor fiatal volt, mit mondjak, nem sok izma lehetett, bár az most sincs, csak amennyit hoz az élet.

Aki izmosabb, annál természetesen egészen más a helyzet. Akkor egy igen magas súly is OK lehet.

Inkább testzsírszázalékot nézz.

2015. máj. 13. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
csupán számokat nem elég mondani. nagyon izmosan, kigyúrva a 90 is jó lehet, de általánosságban inkább 75 kiló körülit mondanék.
2015. máj. 13. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 évesen a 175 centimhez voltam úgy 50 kiló. Csak úgy mondom, hogy egy ilyen átlag vékonyabb kötésű gyerek ebben a korban ennyi. De ha úgy tetszik, legyen 60.

Ilyenkor nem csak csontozatot, meg izomzatot, meg egyebeket kell figyelmbe venni, hanem ELSŐSORBAN A KORT!

A 175-75 az egy jó izomzatú férfiember súlya, nem egy 15 éves gyereké. 175-76 már felnőtteknél is határon túl van. Durván a "magasság minusz 100"-at szokás férfiaknál megcélozni. Egy 15 évesnél inkább "magasság mínusz 115" körüliek a normák.

De szerintem elég, ha megcélzod a 80-at, és azt próbálod tartani, majd úgyis nősz még hozzá, és idővel korosodsz is ugyebár. Pár év múlva egy 180/80 az már jól hangzik.

2015. máj. 14. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja bocs én kifejlett férfi súlyban gondolkoztam a párom 173 és kb 76 kg egyáltalán nem kövér.(1) Én 152 cm-hez vagyok 53 kg és sportos izmos vagyok, igaz kb 4 kg plusszal, de a hasamon nincs háj, csak fohantyú. Szerintem 15 éves fiúnak 50 kg iszonyúan kevés., Mondjuk nekem nehezek a csontjaim.
2015. máj. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!