Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyennek számít egy ilyen nap?

Milyennek számít egy ilyen nap?

Figyelt kérdés

- 2 teljes kiőrlésű toast kenyér(2 db-122 kcal)+körözött+1 paprika

- 1 alma, 1 banán

- kb 60 g natúr joghurt+ 2 kanál lekvár(házi eritrittel)

- 2 felső csirkecomb hagymásan olajba sütve (elég nagyok)+1 toast kenyér+ cékla+ saláta mix(zacskós)

+ ittam egy zöld teát magába meg víz

Sok ha ennyit eszem egy nap? Szerintem ezzel így nem tudok lefogyni...Hogy lehetne fogyni és közben nem éhezni?

160 cm/ 55 kg

2015. máj. 11. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs szükséged fogyásra. Ha nem tetszik az alakod az azért van, mert plöttyedt, izomtalan vagy. Edzeni kéne elkezdeni.
2015. máj. 11. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem nem sok, bár jobb lenne, ha mondjuk a toast kenyér helyett valami zöldséget ennél.

valóban nincs rajtad sok felesleg, bár valamennyi felesleges háj simán lehet, mert én jó 10 centivel magasabb vagyok, és ennyi kilóval vagyok pont jó. na de nem kell neked agresszív diéta, amit leírtál teljesen jó, viszont szerintem is sportolj mellé valamit, mert bár lemehet rólad az a pár kiló felesleg, lehet, hogy még nem lesz ettől jó alakod..szóval kell a sport

2015. máj. 11. 19:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Edzeni majdnem minden nap edzek valamit.(futásbicikli,erősítés) Kondiba is elkezdtem járni. Régen versenyszerűen sportoltam is, úgyhogy izom azért van rajtam. Napi MINIMUM fél óra sport van.
2015. máj. 11. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!