Ennek van valami hatása?
Figyelt kérdés
Probálok egészségessen élni, érkezni, már csak valami mozgás forma kellene, amit nem kell órák jószág csinálni. Föleg hogy néha elég kevés rá az időm, na meg néha melo után örülök hogy ha pihentetésével. Amugy meloba kerékpárral megyek, oda is meg vissza is 15 - 20 perc. Ja meg tervezem hogy ha lesz ugy időm is, meg energiám is meló után, akkor elmegyek kerékpározni. (Amugy is azt szeretem csinálni.) Nem sokat, csak kb 5 kilót szeretnék leadni.
2015. máj. 10. 20:48
1/3 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés, 10-15 perc mozgás sajnos kevés a testünknek (nem mozgásszegény életmódhoz lettünk tervezve)
Szálkásító étrend, minél jobb edzésterv kell. Nyilván a gyakorlatban vannak korlátok.. idő, pénz, ráfordítható energia..
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs helyi, nem is csak ezt az 1-2 falytát csinálnám hanem kombinálnám mással. És van hogy CSAK 15-30 percem van rá. Nem lehet mindenki idő milliomos. Meg nem 10-20-30 kg akarok leadni, csak kb 5öt, azt se egyik napról a másikra.
2015. máj. 10. 21:25
3/3 anonim válasza:
Étrend kérdése. Az élet pedig senkinek sem ideális, bár van akinek több ideje van, attól még egyformán rib,anc mindenkinek ez a földi lét. Ha valakinek több ideje van, akkor más nincs amire szüksége lenne. Mondjuk kajája. Ez már csak ilyen. Ha valakinek ennivalója / pénze van, akkor ideje nincs, nehogy könnyű legyen. Részvétem, én is így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!