Ugrálókötéllel lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Ugrálókötéllel lehet fogyni?
És akkor most a "igen lehet, nyugodtan tömheted magadba, amennyi belefér" poént ezennel el is lőttük...
2015. ápr. 30. 23:10
1/10 anonim válasza:
Lehet, de egy ido utan unalmassa valik.
3/10 anonim válasza:
Kérdező te nekem ismerősnek tűnsz a kérdéseddel :D Ha Dorottya a neved akkor ismerlek is, ha nem akkor bocs :D
5/10 anonim válasza:
Ha az étrend mellette szálkásító, akkor értelemszerűen igen.
Ha tömegnövelő, akkor még hízni is lehet, akármilyen mozgás mellett.
6/10 anonim válasza:
sztem lehetetlen nem fogyni töle, annyira faraszto, sztem az egyik legtöbb kaloriat elegetö Sport lehet. Nyilvan ha olyan az etkezesed, akkor az etkezestöl meg emellett is lehet hizni.
7/10 anonim válasza:
igen lehet, nyugodtan tömheted magadba, amennyi belefér
8/10 anonim válasza:
Aki szerint az ugrálókötél fárasztó, 1x-1x nézzen majd el valami küzdősport edzésre :D
9/10 anonim válasza:
Ugrálókötél, hullahopp-karika nagyon jó fogyasztó módszer!
10/10 anonim válasza:
?
Mert.. mármint mégis miért is?
A hízás/fogyás a metabolizmus és a hormonális szabályozórendszer komplex működésén múlik, itt dől el, hogy a bevitt kalóriamennyiség milyen módon kerül felhasználásra, raktározásra (és persze maga a beviteli mennyiség is számít valamennyit), ehhez hogy jön egy egyszerű mozgás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!