Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok, és...

14 éves lány vagyok, és kezdek hízni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha sem volt gondom a hízással meg a kajákkal, mindig is pont jó alkatom volt (vagyis nem is sovány, nem is kövér) viszont nem szoktam sportolni, csak biciklizem, amikor meg nekiálltam egy sportnak, abba hagytam. Az utóbbi időben kerekebb lett az arcom, nagyobb tokám nőtt, és most már a hasamon is megnőtt a zsírréteg, kb úgy, hogy a nadrág fölött felgyűlik, mint egy úszógumi. A súlyom is gyarapodott. Tudtok valami gyors, és hatásos fogyókúrát, diétát, vagy eddzést arra, hogyan dolgozzam le ezeket?

Ne úgy vegyétek le ezt, mint egy 14 éves tini hisztije, és tisztában vagyok vele hogy kéne sportolnom, de ha már arról van szó, valami otthon is elvégezhető gyakorlatokat szeretnék.

2015. ápr. 26. 20:43
 1/8 anonim válasza:
Gyújtsd fel a mekis kuponokat.
2015. ápr. 26. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak a mekis kuponokat ne!

Viccet félretéve, nem szoktam mekizni. :/

2015. ápr. 26. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Rubin Reka
2015. ápr. 26. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Köszönöm, -bár valami jobban megfogalmazott választ vártam- de értem. Ez is jobb, mint a mekis kuponok égetése.
2015. ápr. 26. 21:34
 5/8 anonim válasza:
járj el minden nap futni. a futás az rohadt sokat segít. nem kell először 1-2 órát futnod elég ha 15 perccel kezdesz és minden nap hozzá raksz 2 percet. Plusz otthon csinálhatsz hasizomgyakorlatokat. Hagyj fel a péksütikkel a sütikkel és minden zsíros kajával. egyél helyette sok gyümölcsöt/zöldséget, salátát, halat/natúr husit stb stb stb. én ezt csináltam és 1 hónap alatt 4 kg ment le. sok sikert és ne add fel ;) 14/l
2015. ápr. 26. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne egyél gabonákat, eddz rendszeresen, ennyire egyszerű lenne :)
2015. ápr. 26. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és hasznos tanácsokat! :)
2015. ápr. 26. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk pont a zsíros ételek segítenek sokat a 'diétám' tartásában.

Ha nem zsíros húst eszem, hanem mondjuk sima sonkát (amin van zsírréteg, de ugye kevesebb mint a szalonnán) akkor ahhoz meg kókuszzsírt eszem. Vajat kívánnék, de az túl tej nekem, nem bírom.. borzasztó.

Na, szóval nekem speciel így van energiám, így nem zavar hogy ha alacsony a ch bevitelem, zöldségek teljesen kielégítőek :)

De nem biztos, hogy egy ilyen étkezés mindenkinek bejönne.

2015. ápr. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!