14 éves lány vagyok, és kezdek hízni, mit tegyek?
Soha sem volt gondom a hízással meg a kajákkal, mindig is pont jó alkatom volt (vagyis nem is sovány, nem is kövér) viszont nem szoktam sportolni, csak biciklizem, amikor meg nekiálltam egy sportnak, abba hagytam. Az utóbbi időben kerekebb lett az arcom, nagyobb tokám nőtt, és most már a hasamon is megnőtt a zsírréteg, kb úgy, hogy a nadrág fölött felgyűlik, mint egy úszógumi. A súlyom is gyarapodott. Tudtok valami gyors, és hatásos fogyókúrát, diétát, vagy eddzést arra, hogyan dolgozzam le ezeket?
Ne úgy vegyétek le ezt, mint egy 14 éves tini hisztije, és tisztában vagyok vele hogy kéne sportolnom, de ha már arról van szó, valami otthon is elvégezhető gyakorlatokat szeretnék.
Csak a mekis kuponokat ne!
Viccet félretéve, nem szoktam mekizni. :/
Nekem mondjuk pont a zsíros ételek segítenek sokat a 'diétám' tartásában.
Ha nem zsíros húst eszem, hanem mondjuk sima sonkát (amin van zsírréteg, de ugye kevesebb mint a szalonnán) akkor ahhoz meg kókuszzsírt eszem. Vajat kívánnék, de az túl tej nekem, nem bírom.. borzasztó.
Na, szóval nekem speciel így van energiám, így nem zavar hogy ha alacsony a ch bevitelem, zöldségek teljesen kielégítőek :)
De nem biztos, hogy egy ilyen étkezés mindenkinek bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!