Valaki próbálta az adipex retard tablettát vélemények?
Én 2 hétig szedtem, mellette heti 4-5 alkalommal jártam fitneszterembe leginkább futottam, lépcsőgépeztem, bicikliztem ... párolt zöldségek, natúr cs.mell, salátákat ettem. 2 hét alatt 7 kg-ot fogytam, amit azóta is tartok ( 1 év telt el ). Plusz leadtam még "magamtól" 3 kg-ot.
Nekem még nagyon sokat segített ebben az időszakban a Kalóriabázis.hu. Itt be tudod állítani azt a kalória értéket amit ha betartasz fogyni fogsz ( sport mellett persze).
Nekem egy ismerősöm ajánlotta az Adipexet, ő pár nap alatt lefogyott 5 kilót, amit nagyon nem tartok egészségesnek, de mivel ilyen gyorsan és sport nélkül fogyott ennyit, szinte nem evett, hát a dupláját szedte vissza.
Először engem is megijesztett a sok negatív vélemény, és a mellékhatások,amiket a neten olvasgattam az Adipexről. De nagyon le akartam fogyni és sajnos magamtól nem ment, gyenge voltam ( chips és süti imádó vagyok szinte minden nap kívánok valami nasit..)
Na hát az Adival eleinte nekem teljesen eltünt a nassolás utáni vágyam, később ugy 7-10 nap elteltével már néha előjött, de akkor se ettem sokat belőle ( a kalória táblázat segített betartani a kajamennyiséget, és nagyon elszánt is voltam:) Tényleg kevésbé voltam éhes,de azért ettem akkor is kicsiket, nem akartam éhezéssel fogyni.. viszont a víz és zöld tea csúszott rendesen.
Negatív hatása nálam hál istennek nem volt vészes, néha kicsit gyorsabban vert a szívem, de nem haltam bele.Eleinte esténként volt, hogy nehezen aludtam, de ez is megszünt.
Szóval, ha az egészségügyi állapotod rendben van, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. De sokaknál mást vált ki, felpörgeti őket, heves szívdobogást, és álmatlanságot ( is) okoz.
De tény és való, hogy fogyaszt.Csak nagyon vigyázni kell honnan rendeled. Kezdő lökésnek szerintem nagyon jó, de ne kattanj rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!