Melyik a legjobb fogyókúra?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 14:24
1/6 anonim 

válasza:

Amikor a zsírtömeg kiszáll a fotelból, és elkezd mozogni.
2/6 anonim 

válasza:

Én kalóriát száolgatok, ma kezdtem. Futni is ma kezdek el,vagyis kocogni.Nekem 33 plusszom van.Ha nem akarodegyedül dobálni le a kilókat írj privit.:)Mindig jó egy partner fogyiban,mégha csak írak is egymásnak:)
3/6 anonim 

válasza:

Az első nagyon jó és igaz is.De tényleg jó egy társ is a fogyiban,a másodiknak is igaza van.Sok sikert
4/6 anonim 

válasza:

Szia!
Én kcalt és szénhidrátot számolok, mert így nem kell semmiről lemondanom. Egy nap max 1200kcalt és 100g szénhidrátot fogyasztok.
117kg-ról indultam november végén, ma reggel pedig már 103kg-ot mutatott a mérleg :-)
Sportolni a héten kezdtem, napi 40 percet tornázok.
Sok sikert és kitartást!
5/6 anonim válasza:
Helló az előttem íróval értek egyet! Én akupunktúrára járok, ott is hasonló diétát kell betartani. 2,5 hét alatt 6 kilót fogytam eddig nem éhezem és szuper jól érzem magam. ez természetes dolog, és teljesen átformálja az életed. ha érdekel írj. én nem nagyon hittem benne, de mindenkinek ajánlom. nekem rendbehozta az életem.
6/6 anonim válasza:
sya!én is fogyózom,de én úgy fogyózom hogy:
este hat után már nem eszek semmit és hetente kétszermeg próbálok mozogni és 2 napja csinálom és csinálom 1 hete és már lement 3 kiló ne agódj ha nem megy egszerre sok le ,mert ez normális és ne egyél édességet bár annyi igaz,hogy azért fogytam csak 3kilót,mert én közbe eszek egy kis csokit is :D ,mert nem birok ellenálni neki :(és ezért csak 3 kilót fogytam:( és sokat spórtolj :)!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!