Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édesség utáni vágyamat hogyan...

Édesség utáni vágyamat hogyan tudom, mivel tudom csillapítani?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyümölcsökkel. Meg hetente legalább egyszer egyél meg 1 szelet csokit :D És a müzliszelet is finom. Meg a mazsola cukorka helyett.
2015. ápr. 6. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Sok zsír az hatni szokott, de nem tuti, hogy ez megfelelő módszer számodra.

De egy alapos jóllakás is segíthet. Nekem akkor szokott volt megjelenni az édesség a lelki szemeim előtt, amikor éhes voltam :D Vagy megszokásból evés után, de az nem olyan vágy, aminek ne lehetne ellenállni (még ha én nem is tettem, inkább szénhidrátszegény édességet ettem, mert nem konkrétan szénhidrátra vágytam).

De ha minden kötél szakad, 1-2 kocka étcsoki... A 60-70%-os szerintem még elég édes, bár nem vagyunk egyformák. A 85%-os nekem már nem az igazi, bár a csokivágyra megfelel, kakaó van benne rendesen. De akkor már csinálok házi csokiszószt, amiben közel sincs annyi szénhidrát, mint a 85%-os csokiban, pedig abban sincs olyan sok a normálhoz képest.

Van, akinek bejön a gyümölcs, nálam szinte soha, az a gyümölcsvágyamra jó :) Bár a kakaóba mártott banánkarikák még elmennek, fagyasztva még el is tart egy ideig egy kevés is, szénhidrát pedig igazán szinte semmi 1-2 karikában :)

Kinek mi jön be.

2015. ápr. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!