Milyen eredményt jósolsz nekem június végére?
165cm magas, 72kg súlyú, 37 éves nő vagyok.
3-szor szültem. Húsvét után életmódváltásba és rendszeres sportba kezdek. Semmi cukor, fehérliszt, alkohol, kevesebb kávé. Heti 4 aerob (kardióról le vagyok tiltva) és 3 súlyzós edzés. Milyen eredményre számíthatok? Ígérem, 3 hónap múlva közzéteszem az eredményeket!
Ne haragudj, de miért nem mától állsz neki? Ez a "majd elkezdem" sose vezet eredményhez.
A másik meg, hogy ne egy adott időpontra akarj lefogyni... Sose értettem miért mindenki nyárra akar lefogyni. Nézz ki jól egy egész életre! Ne érdekeljen, hogy épp nyáron éred e el az álom alakodat! Minden évszakban csodálni fognak az emberek, ha látják mit értél el.
De a kérdésre is válaszolva, ha normálisan kajálsz és edzel, ahogy leírtad bombaformába fogsz kerülni. A mostanihoz képest biztosan.
No, hát akkor lássuk sorra. Kedves Első! Azért nem ma kezdem el, mert jelenleg beteg vagyok, és egészségesen szeretném elkezdeni. Reményeim szerint Húsvétig meggyógyulok, de ha már épp Húsvét van, hát akkor miért is ne ünnepelnék felhőtlenül. Még szeretnék rendesen enni-inni mindenből - ha ez gyarlóság, akkor is - nem sok olyat tudok, aki Húsvét vasárnap kezdené az életmódváltást...
Kedves Második, köszönöm kedves, biztató válaszodat, remélem, hasonlóan kedves emberek vesznek körül. Majd egyszer fejtsd ki súlyvesztésemmel kapcsolatos optimizmusod okát.
Harmadik, köszi a kedves sorokat!
Ha beteg vagy, addig ne eddz! Viszont a helyes étkezést már most is elkezdheted. Nem rossz indulatból írtam.. nem kéne felháborodnod. Ne mások érdekeljenek, hogy ők mikor kezdik az életmódváltást és mikor nem. Elég szomorú, hogy sokan az ételben találják meg a boldogságot. A sonka, tojás nem egészségtelen. Reggelire simán tehetsz a kenyeredre és nem maradsz ki semmi jóból sem.
Én csak segíteni szerettem volna... Ha viszont nem szeretnéd...akkor ne is írj ki ilyen kérdéseket.
Azt hittem tippeket varsz, nem azt h megsimogassak a lelked. Nem vagyok rossz indulatu, csak nyerni akarom a tippversenyt.
De az se melletted szol h 37vagy es 3x szultel.
Az pedig h majd belekezdesz mindent elarul a mentalitasodbol varhato sikerekrol.
A statisztika szerint a leg valoszinubb h a sikertelen fogyokura utan banat zabalasba kezdesz, ezert tippeltem +2 kilot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!