Van itt olyan ember aki segitene nekem ebben a helyzetben?
2016 juliusaban ferjhez megyek es addigra szeretnek "csucsformaban" lenni.168 magas vagyok es 65 kg,ami sajnos foleg a hasamon es csipomon latszik legjobban.
Ha valaki tudna nekem adni valami edzes tervet, melle egy jo dietat amivel szepen lassan addigra le tudnek fogyni azt megkoszonnem.
Szia. Én azt javasolnám hogy kerüld a cukrot, fehér lisztet. Válts át egészségesre teljesen. [link]
Nézd át ezeket az oldalakat, hátha jobban át látod a dolgokat.
Mozogj sokat, ajánlom Shaun-T T25 fitnesz videóit. Kemények, de nagyon jól lehet tőle fogyni. És persze a futás 🏃. Én ezeket csinálom, fogytam sokat és fitt vagyok és jól érzem magam. Remélem tudtam segíteni . Sok sikert!
😊
szia
én a meizitanggal fogyózom, ez étvágycsökkentő és elég sokat (4-5kilo) lehet vele fogyni egy hónap alatt. nem tudom mennyit szeretnél fogyni, de én ezt ajánlanám neked, nekem bevállt. csak eredetit rendelj, mert sok a kamu és az semmit nem ér.
koszonom szepen a valaszokat...utana nezek mind kettonek.oszinten szolva 50 kg szeretnek lenni, de ezt nem biztos hogy sikerul majd elerjem.
kettes valaszolo a meizitang mellet csinalsz edzest is?
Ez tök jó, hogy ilyet tervezel. Kérdés: meglesz az esküvő, besöpröd a gratulációkat mindenkitől. Nő majd a kis májad. Aztán eltelik pár hónap, elfogynak az utolsó gratulációk is, te mint rendes lány, ülsz a babérjaidon majd. Megjelennek az első kilók is rajtad, amelyek aztán az évek múlásával egyre többen lesznek, téged meg ne adja Isten elkap a depresszió ezek miatt majd...
Arra akarok amúgy célozni, hogy nem értem a motivációt. Esküvőm miatt akarok csúcsformába kerülni... Szerintem az lenne a normális motiváció, ha magad miatt szeretnéd mindezt, nem pedig mások elismerése miatt.
Mindettől függetlenül bármi is a célod paleolit táplálkozást tudom javasolni, illetve kardió edzést. Sok szerencsét, sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!