Fogytam 15 kilot, leállt a menzeszem pedig fogamzásgátlot szedek, hogyan tovább?
Ne szedd azt a mérget!!!!!!!!!!!
Nekem hazavágta a szervezetemet, itt vagyok 22 évesen, 2 éve nulla menzesszel. Minden akkor kezdődött mikor abbahagytam, addig szépen lassan csendben "gyilkolt"
hogyan tovább? irány az orvos!
1. te voltál már dokinál? 2 év nulla mensessel illő lenne.
nekem is azután derült ki a PCOS miután abbahagytam a tablettát.
14:47-nek
1-ő vagyok, igen, voltam, nevesebbnél nevesebb helyeken, sok mindent rám húztak, pl mens mentisbe hogy pcos, pedig igazából meg sem vizsgált a doktornő. Emellett van egy szépséges pm alulműködésem.. a nőgyógyász szerint az okozza minden tünetem.. Szóval most ott tartok júliusra van időpontom Dr Prof Balázs Csabához, azt mondják ő jó szakember. Egyébként sok évnyi utánajárásomnak köszönhetően valószínűleg magam megtaláltam a problémát, amit sokan összekevernek a pcos-sel, hiszen kísértetiesen hasonló tüneteket mutatnak, ennek a neve ösztrogéndominancia.
az a baj hogy a hormonok és az azokkal összefüggő betegségek és tünetek tárháza elég sokszínű. biztosat tényleg csak laboreredményből lehet mondani, addig meg felesleges spekulálni és ijesztgetni bármiféle betegséggel.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!