Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este szeretek enni mit lehet...

Virag53 kérdése:

Este szeretek enni mit lehet ami nem hizlal?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Uborka, alma, kefir, joghurt... a mennyiseg is nagyon fontos...en este mar teazom csopp tejjel , megnyugtatja a gyomrom es nem vagyok ehes(annyira).
2015. febr. 16. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindent lehet enni este is.

Csak a mennyiség és az átlagos napi aktivitási szinted (ledolgozott kalóriák) nem mindegy.

A napi egy óra gyors gyaloglásom , plusz egy óra tornám mellett én teljes lelki nyugalommal betolok egy kisebb szelet sütit is, akár éjjel egykor.

( amúgy, nem eszem sokat alapból, nekem belefér- a saját igényeidet, napi kalória-mozgásmennyiségedet te tudod)

Ha ennél kicsit általánosabb választ vársz, akkor: este lehet enni zöldséget, fehérjét.

Nem szabad szénhidrátot, cukros ételeket, gyümölcsöt.

2015. febr. 16. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Tojás.
2015. febr. 16. 14:10
 4/8 anonim válasza:
Én túrót (körözöttet) szoktam enni, nagyon kevés tejföllel, piros paprikával keverem ki. Ehhez zöldségfélét, paprikát, paradicsomot, télen savanyúságot. Szoktam még enni édesítőszerrel elkevert túrót is, desszertként. És nagyon sok párolt zöldségfélét.
2015. febr. 16. 15:01
 5/8 anonim válasza:
joghurt, gyümölcs, pirítós
2015. febr. 16. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

fehérje zöldséggel.

pl tojás paradicsom.

hús brokkoli.

2015. febr. 16. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Bármit ami normális táplálék.Az égésznapi tápanyagbevitel számít.Az,hogy este hat óra után nem eszünk hülyeség.
2015. febr. 16. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
egyél zöldséget, joghurtot.
2015. febr. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!