Virag53 kérdése:
Este szeretek enni mit lehet ami nem hizlal?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 12:02
1/8 anonim válasza:
Uborka, alma, kefir, joghurt... a mennyiseg is nagyon fontos...en este mar teazom csopp tejjel , megnyugtatja a gyomrom es nem vagyok ehes(annyira).
2/8 anonim válasza:
Mindent lehet enni este is.
Csak a mennyiség és az átlagos napi aktivitási szinted (ledolgozott kalóriák) nem mindegy.
A napi egy óra gyors gyaloglásom , plusz egy óra tornám mellett én teljes lelki nyugalommal betolok egy kisebb szelet sütit is, akár éjjel egykor.
( amúgy, nem eszem sokat alapból, nekem belefér- a saját igényeidet, napi kalória-mozgásmennyiségedet te tudod)
Ha ennél kicsit általánosabb választ vársz, akkor: este lehet enni zöldséget, fehérjét.
Nem szabad szénhidrátot, cukros ételeket, gyümölcsöt.
4/8 anonim válasza:
Én túrót (körözöttet) szoktam enni, nagyon kevés tejföllel, piros paprikával keverem ki. Ehhez zöldségfélét, paprikát, paradicsomot, télen savanyúságot. Szoktam még enni édesítőszerrel elkevert túrót is, desszertként. És nagyon sok párolt zöldségfélét.
6/8 anonim válasza:
fehérje zöldséggel.
pl tojás paradicsom.
hús brokkoli.
7/8 anonim válasza:
Bármit ami normális táplálék.Az égésznapi tápanyagbevitel számít.Az,hogy este hat óra után nem eszünk hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!