Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék gyorsan 10 kilót...

Hogy tudnék gyorsan 10 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Gyorsan? Sehogy. Mennyi ideig nem figyeltél a testedre? Hmm? Na, és akkor miért is hiszed hogy mindezt 2 hét alatt visszacsinálhatod?

Olvasd el a Sárga Kapszulát.

2015. febr. 11. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
késsel vágd formára magad...
2015. febr. 11. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
láncfűrészt ajánlanám
2015. febr. 12. 00:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Olyan gyorsan,ahogy felszedted azt a 10 kilót!
2015. febr. 12. 05:28
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
-alma ásványvíz ,mindkettő korlátlanul fogyasztható ,tuti az 1 kiló fogyás hetente,
2015. febr. 12. 07:44
 6/13 anonim válasza:
amilyen gyorsan feljött a 10 kg olyan lassan megy le
2015. febr. 12. 08:40
 7/13 anonim ***** válasza:
sok sok mozgással! menny idő alatt szeretnél ennyit fogyni? azért az nem elhanyagolható. én 15 kilótól 3,5 hónap alatt szabadultam meg, de én hoodia-t szedtem. azt azért hozzá tenném, hogy nem változtattam meg drasztikusan az étrendemet, mert sajnos tudom magamról, hogy egy hétig csinálnám, utána viszont képtelen lennék rá. a hoodiaval viszont nem volt ilyen gondom, mert így is szépen lement az a 15ös.
2015. febr. 12. 12:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat ! :)

Az idiótáknak meg csak annyit, hogy magas hormontartalmú gyógyszerek miatt vagyok olyan,amilyen nem pedig azért mert igénytelen lennék saját magammal szemben :)

2015. febr. 12. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajnos itt ne várj sok értelmes választ.Én is kérdezem,de csak beszólogatást kaptam....meg privát üzenetet üzleti célból, személyi edzőtől stb...

Én is kb 10 kg tól szeretnék megszabadulni,de nekem nem sürgős.

Neked miért kell gyorsan?Az nem egészséges...

Én azért (is9 szedtem fel pluszsúlyt, mert lelassult az anyagcserém, változókorban vagyok...Persze nassoltam is, de ezt eddig is tettem, mégse híztam meg ennyire.

Most 72 vagyok.

Én elkezdtem a gyaloglást, kocogást,és biciklizem,és keveset eszem ...kb egy kg ment le csak 2 hét alatt...

2015. febr. 12. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
én nem azért mondtam a késes megoldást mert idióta vagy komolytalan vagyok hanem mert GYORSAN lényegében csak így lehet megszabadulni tőle...
2015. febr. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!