Hogyan fogyjak hasról?
Figyelt kérdés
Van egy kis úszógumim amit le szeretnék adni.A testem többi részével meg vagyok elégedve.Csak a hasamról kéne lemennie annak a hájnak.Hízásra hajlamos típus vagyok.Ha esetleg van tippetek hogy az étkezésemmel hogyan befolyásolhatom akkor írjátok meg.2010. febr. 9. 17:15
1/7 anonim 

válasza:

Étkezz egészségesen,ne a menniységet csökkentsd hanem egyél színhusokat,tejterméket és sok zöldséget és gyümölcsöt.Ne vidd le azonnal a kalóriabevitelt mert a szervezeted beáll éhező módra és mindent el fog raktározni.Csinálj felüléseket,Van egész kis felülés ahol direkt a hasizom dolgozik,figyeld meg 20 után elkezd sajogni a hasizmod.
2/7 anonim válasza:
szülj meg. :-)
ám konditerem, s egészséges táplálkozás. pl pékáruk kerülése. hús s zöldség egyensúlya.
4/7 anonim 

válasza:

Futás a legjobb.... fuss és mellette csinálj felüléseket.
5/7 anonim válasza:
vegyel egy hullahopp karikat .toltsd meg vizzel vagy homokkal es szigeteloszalaggal ragaszd ossze,hogy ne jojjon szet.forgasd napi 20-30 percet.pl tv nezes kozben.
(most kezdtem en is ;egyik baratnomnek bevallt)
sok sikert
6/7 anonim válasza:
Tényleg a hulahoppozás a legjobb, nekem sokat segített:)
7/7 anonim 

válasza:

futhatsz te egész életeden keresztül, ha szemetet eszel ;)
étkezz normálisan, és persze EMELETT futás, kardió!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!